mljac! Radi se od mljevenog mesa i pire krumpira, nije musaka, ali je za prste polizat‘; sve je jednostavno i gotovo za po‘ ure
malo je takvih Tko je chef Bjelko o kojem bruji cijela Hrvatska? I Beckham bi bio zadivljen da zna sve ovo
Nije obična pasta s pomadorama nego... Jeste li čuli za ovo jelo od tjestenine i rajčica? Puno ga je lakše napraviti nego skuhati salsu, evo u čemu je stvar... Dok još ima sočnih, zrelih domaćih rajčica prava je šteta za pripremu tjestenine koristiti konzervirane ili, još gore, posegnuti za pireom od rajčica. Iskoristite svježe pomadore za pripremu salse, nedavno smo vam otkrili kako ju je najbolje napraviti, a predložili smo vam i nekoliko najpoznatijh varijanti tog umaka, no ako ste spremni za nešto novo, evo prijedloga. Pripremite jelo poznato kao pasta con pomodorini e basilico, odnosno ...
Sve je više crafta! Nakon pive, krenuo je gin,a sada su u modi i hamburgeri. Evo što zapravo znači ta riječ
JEDNOSTAVNE, A TAKO DOBRE Sezona šljiva znači samo jedno! Napravite brze knedle bez krumpira, s tijestom od svježeg sira
idealna namirnica Ovo je hit dijeta ovoga ljeta, topi pet kilograma za pet dana, a bazirana je na jednom povrću
UČIMO Pomoć iz prirode: zeleno povrće, luk i batat - saveznici u borbi protiv raka i jačanju imuniteta
UKUSNO, A MALO Znate li koje je voće dobro za probavu i održavanje težine, a vlakna pomažu da snizi i kolesterol
ALARM Stiglo novo i važno upozorenje za one koji piju colu i druga pića bez šećera, svi koji to konzumiraju neka ovo pročitaju
ni za živu glavu Nikada nemojte jesti glavu ove ribe! Možete halucinirati tri dana, kao da ste uzeli LSD
dalmacija u šejkeru Konavoski miksolog Mario Saulan: Mojito je uvijek hit, ali i kokteli s rogačem i našom ljutom narančom raspamete nepca!
Koriste sve što im je nadohvat ruke na Šipanu Bogato iskustvo četiri generacije malostonskih ribara obitelji Šare: Bowa je nezaobilazna postaja za bogate i slavne