StoryEditorOCM
Vaterpolomi smo prvaci

Doznali smo kada će točno biti veliki doček vaterpolista na splitskoj Rivi, a evo i gdje su zlato proslavili u Zagrebu

Piše P. S.
19. veljače 2024. - 08:50
Mladen Rak, Jerko Marinić Kragić i Rino Burić u Dohi s bandjerom Hajduka, trofejom prvaka svijeta, zlatnim medaljamaTonči Vlašić/

Ako je Zagreb podbacio (ne)organiziranjem pravog dočeka, oni nisu. Hrvatski vaterpolisti još jednom su pokazali klasu, u Dohi su se okitili naslovom svjetskog prvaka i potvrdili kako je Hrvatska istinska velesila u tom sportu.

Dok metropola nema sluha za vaterpolo, ima Split. Čim je kasnije u nedjelju objavljena vijest kako će se u Splitu organizirati doček za vaterpoliste, društvene su mreže počele goriti.

- Bravo Splite! - počeli su pljuštati komentari.

Kako doznajemo gradonačelnik Ivica Puljak odmah je nazvao predsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza Mladena Drnasina i otkrio kako su dvije lokacije za doček u igri, ili ispred Hrvatskog narodnog kazališta ili na Rivi. U ponedjeljak ujutro upravo je u Banovini dogovoreno - doček će biti od 16 sati na Rivi.

Naši su reprezentativci nedjelju uvečer proveli na fešti u restoranu Jarunski dvori, a ovaj brojni i bogati splitski dio očekuje sada i velika fešta u njihovom gradu, za Jerka Marinića Kragića, Rina Burića, Matu Anića...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:04