StoryEditorOCM
PolitikaOTKRIVAMO

Evo tko je povezao Milanovića i Puljka. I rekao da Milanović sigurno dobiva izbore ili ide u mirovinu. A tek žetončić!

Piše Zoran Šagolj
23. travnja 2024. - 16:17

Izbori što su iza nas razbili su podosta političkih mitova u nas. Dugo se tako vjerovalo da je mala izlaznost nešto što odgovara HDZ-u i da masovnost birača znači njihov siguran odlazak u oporbu, pa onda kakva je struktura birača, odnosno za koga su manje obrazovani, a za koga akademska krema društva, jesu li mladi i žene tamo ili vamo ...

Ali, što bi trgovci rekli, to nije sve. Izlaskom građana na izbore i rezultatima koje smo dobili morali su ostati zapanjeni i neki igrači iz sjene, kojima su se godinama davale super moći kada je politički inženjering u pitanju. Jedan od njih svakako je i Ivica Relković, politički analitičar i konzultant, poznat po tome što je nekada gradio i savjetovao Most, a u posljednje vrijeme splitskoga gradonačelnika Ivicu Puljka i njegov Centar.

Ono što šira javnost možda ne zna jest da je Relković na listu svojih klijenata upisao i samog predsjednika Zorana Milanovića. Kako nam pričaju dobri poznavatelji prilika na Pantovčaku, njihova intenzivna druženja počela su prije godinu dana, možda malo više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 16:17