Navršava se mjesec dana od kad nas je napustila naša draga i voljena

MARIJA STANIČIĆ

Iskrena zahvala dr. Almi Grebo i medicinskom osoblju stacionara Doma zdravlja Makarska. Veliko i toplo hvala gđi. Dragani Tolj i osoblju Doma za starije osobe Makarska. Zahvaljujemo se DVD Makarska, rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas u ovim teškim trenucima, izrazili usmene i pismene riječi utjehe te dostojanstveno ispratili našu voljenu na vječni počinak. Ožalošćena obitelj.
Dana 18.VIII.2022. navršava se tužnih mjesec dana otkada su zaspale blage oči naše voljene mame

RUŽA UVODIĆ

ud. Branka rođ. Vlahov
"Bilo je nešto lijepo pa prošlo - il tek je sanja to bila - ljepša od zvijezda ljepša od ruža i smješka planinskih vila" A.B.Šimić Draga mama hvala ti na nesebičnoj ljubavi, brizi i dobroti na predivnoj i toploj duši tvojoj. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima, mještanima Klis -Kose, Klisa i don Miru Šestanu na iskazanoj sučuti i potpori, te na njenom dostojanstvenom ispraćaju na posljednji počinak. Veliko hvala svim doktorima i medicinskom osoblju intenzivne njege te osoblju Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj na ljubavi, brizi i pažnji koju su joj pružili. Zahvalna obitelj. Počivala u miru Božjem.
Prošlo je mjesec dana od odlaska našeg dragog

IVAN MILAS

(IKO MALI)
Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima te svima onima koji su na bilo koji način izrazili sućut i podršku. Sveta misa održat će se 18.VIII.2022. u 8 sati u crkvi Sv. Josipa- Zmijavci. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
Dana 17.VIII.2022. navršava se tužnih mjesec dana otkad nas je napustila naš voljena majka, baka, sestra, svekrva i punica

NIKICA MEDIĆ

1934. - 2022.
Teško je svugdje vidjeti te, a nigdje te naći, ali ti si tu, zauvijek s nama u svakoj našoj priči. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima te svima koji su nam izrazili sućut i s nama ispratili našu voljenu na vječni počinak. Posebno hvala našem barbi Ratku na dirljivim riječima oproštaja od svoje voljene sestre. Zauvijek ćeš živjeti u našim pričama i srcima. Tvoja djeca Mira, Jadranka i Jakiša s obiteljima. Počivaj u miru Božjem!

OLGA GALIĆ

dipl. pravnik Ud. Prof. Ing. Ermanna Pellicciari 1930. - 2022.
Od srca smo zahvalni i iskreno dirnuti tisućama porukama sućuti koje smo primili iz cijeloga svijeta povodom smrti naše voljene Olge. Priznanje su nevjerojatnog života koji je živjela, a i temeljna utjeha njezinoj obitelji u ovom vrlo tužnom trenutku. Olga je uspjela dati smisao ne samo svom životu, nego i našem. Zahvalna i ožalošćena obitelj.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
17. kolovoz 2022 18:40