Prošla je tužna godina dana otkad nas je napustio naš voljeni

ANTE VELENIČIĆ

6.VIII.2020. - 6.VIII.2021.
Dobrota, ljubav i veliko srce najveće je bogatstvo koje si nam ostavio. Neizmjerno nam fališ, u našim si molitvama i srcima zauvijek. Tvoji najmiliji supruga Kata, kći Irena s obitelji, sin Jurica s obitelji Počivao u miru Božjem.
Dana 6.VIII.2021. navršava se trideset godina otkako nisi s nama dragi naš

ANTE VIDOVIĆ - BRAJNE

6.VIII.1991. - 6.VIII.2021.
Godine prolaze, a ti zauvijek živiš u našim pričama i sjećanjima. Ne postoji vrijeme koje će izbrisati ljubav i uspomenu na tebe. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.
Tužno i bolno sjećanje na našeg Anđela

ANTONIO SMOLJO

6.VIII.2016. - 6.VIII.2021.
Pet godina čekamo te sine, svakoga dana duša je naša puna rana. Imao si osmijeh koji daje snagu, imao si pogled koji budi nadu. Krasila te plemenitost i ljepota, veliko, veliko srce i dobrota. Dragi naš Toni ostaješ svjetlost i toplina naših života. Hvala svima koji te uz nas nose u srcu. U tuzi zauvijek: otac, majka, sestra i brat s obiteljima. Misa za našeg Tonija održat će se na Gljevu 6.VIII. u 18 sati. Anđele naš počivaj u miru Božjem.
Tužno sjećanje na našeg anđela

ANTONIO VLASTELIČIĆ

6.VIII.2011. - 6.VIII.2021.
Boli praznina koja nikad neće biti popunjena, bole suze, bole uspomene. Ne vidimo te, ne čujemo ti glas, ali osjećamo da si tu, između nas. Tvoji tata, mama i sestra Počivaj u miru Božjem.
S ljubavlju i ponosom se sjećamo naše drage doktorice i kolegice

ASJA TUKIĆ

2018. - 2021.
Nedostaješ... Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s reumatologijom.
Prolazi još jedna tužna godina bez našeg supruga, oca, djeda i pradjeda

FRANE ŽUPANOVIĆ

S ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Supruga Katica i djeca s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Prošla je tužna godina od kada nisi s nama

IVAN MEDIĆ NIKICA

6.VIII.2020. – 6.VIII.2021.
Hvala ti za dobrotu, ljubav i sriću s kojom si nas nesebično darivao. Tvoja supruga Nevenka te sinovi Nikša i Neven s obiteljima. Počivaj u miru Božjem.
U spomen na supruga, oca i djeda

IVANA VLAIĆA

19.II.1929. - 6.VIII.2020.
Sve uspomene ponosno čuvamo u srcu i duši. Zauvijek ćeš biti voljen! Tvoja supruga Anka, sinovi Ante, Damir i Radomir s obiteljima Počivao u miru Božjem!
Sjećanje na voljenu majku i baku

IVANICA BIKIĆ

6.VIII.2020. - 6.VIII.2021.
S vječnom ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Zauvijek u našim srcima. Vole te tvoji Ante, Mara i Božena s obiteljima.
Voljeni

IVICA SANADER

6.VIII.2018. - 6.VIII.2021.
S nama si uvijek, u svakom danu, misli i osjećaju... najdraži, i dalje zagrljeni u ljubavi zajedno s tobom! Fališ... užasno fališ! Tvoje "cure" Silvana, Anita i Mirna. Misa zadušnica služit će se 6.VIII. (petak) u 9 sati u crkvi Hrvatskih mučenika u Seget Vranjici.
Sjećanje na našu voljenu majku, baku, sestru i tetu

MARICA SVAGUŠA

rođ. Žaja 6.VIII.2001. - 6.VIII.2021.
Život bez tebe tužan je, kuća bez tebe prazna je, ali uspomena na tebe vječna je. Tvoji voljeni: kćer Nataša, zet Joško, unuke Lorena i Vanja i sestre Nevenka, Milenka i Danica s obiteljima Počivala u miru Božjem.
Sjećanje na voljenog brata

MATE DŽELALIJA

Navršava se mjesec dana od smrti voljenog brata. Zauvijek ćeš ostati u našim mislima i molitvama. Tvoji sestra i brat s obitelji Počivao miru Božjem!

MATIJA ĆUBELIĆ

6.VIII.2020. - 6.VIII.2021.
S ljubavlju i poštovanjem čuvamo uspomenu na tebe. U našim si srcima, mislima i molitvama. Tvoji najmiliji! Počivala u miru Božjem!
Tužno sjećanje na našeg dragog

NENAD KOVAČIĆ

6.VIII.2019. – 6.VIII.2021.
Ostat ćeš uvijek voljen i nikad zaboravljen. Tvoji: supruga Marija, sin Edi s obitelji. Počivao u miru Božjem. Sveta misa zadušnica služit će se u subotu 7.VIII.2021. u 20 sati u crkvi Sv. Križa, Veli Varoš.
Sjećanje na

PETAR KRIVIĆ RICO

6.VIII.2005. - 6.VIII.2021.
S ponosom i ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Zauvijk si u našim mislima i molitvama. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.
Prošla je tužna godina od našeg rastanka

STIPAN KATIĆ

6.VIII.2020. - 6.VIII.2021.
Vrijeme koje prolazi ne donosi zaborav, već ljubav i sjećanje na tebe. Ostat ćeš voljen i nikad zaboravljen. S ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Vole te tvoja supruga, djeca, unučad i praunučad. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na voljenog oca

VINKO DUPLANČIĆ GRK

6.VIII.1981. - 6.VIII.2021.
Sin Vlado s obitelji
Ne miriši murtilice samo još je veća bol, sitiš me na drago lice, a prazni su dvor i stol...

ANTE STUPALO

5.VIII.2018. - 5.VIII.2021.
Zauvik živiš u našim pričama i sjećanjima. Tvoja obitelj!
U danima ponosa i slave naše misli su s našim poginulim i preminulim suborcima

RASPEĆE U OTAVICAMA

Poginulim hrvatskim braniteljima koji nas kutkom mirna doma zadužiše i simfonijskom svetkovinom sunca u kolijevci petropoljskoj ( 1991.- 1995.) Ženo u crnom čuvarice kapele Presvetog Otkupitelja ti sanjaš obzor Arkanđelova smiješka projekcijom naznačenog eshatona prebivaš u gloriji uskršnjeg jutra u Kristu uskrslih sinova nad čijom će žrtvom Gospodin reći: Ovo je krv moja. (Miljenko Galić) Udruga 142. brigade HV Drniš Čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

MARIJA RUDAN

rođ. Antičić 1928. - 2012.
S ljubavlju se sjećamo voljene majke, bake i svekrve, sin Tomislav, Ivona, Marina i Suzana.

MARKO BULJAN

5.VIII.2018. - 5.VIII.2021.
Postoji nešto što nikada neće umrijeti, a to je ljubav i sjećanje na tebe. Tvoji najmiliji Počivaj u miru Božjem.
Prije godinu dana, na svojoj hrvatskoj grudi, koju si tako beskrajno volio, na jedan od najvećih dana naše povijesti, prestalo je kucat srce našeg dragog muža, oca, djeda, punca, prijatelja i brata

MATE JAKIR

Teško je živjeti bez čovika koji je svim srcem volio svoju obitelj, prijatelje, ljude, svoju Hrvatsku ... U našim dušama i srcu si zauvik, naš čuvaru s neba ... Bog ti podario spokoj i život vječni.
Dragi naš

MILJENKO TOTIĆ BAICA

5.VIII.2018. - 5.VIII.2021.
Sjećanje na tebe bolno je, vrijeme što prolazi tužno, a ljubav prema tebi vječna. Prisutan si u našim srcima, pričama i molitvama. Prati nas. Budi nam svjetlo, zaštitnik i putokaz na životnoj stazi. Vole te tvoji Kata, Ivo i Antonia.

STJEPAN LOVRIĆ

5.VIII.2015. - 5.VIII.2021.
Premalo je riječi, a previše tuge na srcu da ti kažemo koliko te volimo i koliko nam nedostaješ. Tvoj lik i dobrota ostat će zauvijek u našim sjećanjima. S ljubavlju: otac Josip, majka Janja, supruga Jelena, sinovi Josip i Antonio, sestra Mira, zet Tomislav, nećaci Mate i Marino Počivaj u miru Božjem.
Prošla je tužna godina

ANTE BUDIMIR BEKAN

2020. - 2021.
S ponosom i ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Tvoji najmiliji
Dragi naš i voljeni

ANTE ČOTIĆ

5.VIII.2017. - 5.VIII.2021.
Neka te u tišini vječnog mira prate naše molitve, a dragi Bog nek te nagradi za svu ljubav i dobrotu koju si nam nesebično pružao. Tvoja supruga Zorka s obitelji Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužnih mjesec dana otkad si nas napustila draga naša suprugo i majko

BOŽICA GRGIĆ

5.VII.2021. - 5.VIII.2021.
Uvijek ćeš ostati u našim mislima i srcima. Dani prolaze ali tuga ostaje. Tvoji: suprug Ante, sin Marijo s obitelji, kćer Mirjana s obitelji Počivala u miru Božjem.
Sjećanje na voljenog

DARKA JUKIĆA

Hrvatski branitelj 1993. - 2021.
Ljubav i sjećanje na tebe zauvijek je u našim srcima. Mama Neda, Miljenko, sestra Matea, te ostala rodbina Počivao u miru Božjem.
Tužno sjećanje na voljenu suprugu i mamu

GITU TERZE

5.VIII.2018. - 5.VIII.2021.
Navršavaju se tri duge godine od kada nisi s nama. Svima nedostaješ, svi te rado spominjemo. Zauvik u srcima supruga Ivice i djece Nine, Nere i Dina. Misa zadušnica služit će se na Kamenu 5.VIII.2021. u 20 sati u crkvi Sv. Mihovila.
Mila naša

HELENA BACELJ

5.VIII.2018. - 5.VIII.2021.
Ostala je samo tuga na srcu, a bol u duši. Tvoji najmiliji Sv. misa služit će se 5.VIII.2021. u 10 sati u crkvi Svih Svetih u Zlopolju.
Sjećanje na voljenog supruga i oca

IVAN GLADINA

2011. - 2021.
Deset tužnih godina bez tebe, snago i ljubavi naša, silno nam nedostaješ. Zauvijek s tobom u srcu, mislima i molitvi. Supruga Marta, djeca Željko, Silva, Dijana, nevjesta Silvana Sv. misa služit će se 17.VIII.2021. u 20 sati u crkvi Sv. Frane na Obali.
Sjećanje na voljenog brata

JOSIP PERAN (JOTO)

Godine bez tebe nisu umanjile bol zbog tvog odlaska. Uvijek ćeš biti jedini brat, jedini stric i uvijek ćemo te se sjećati sa puno ljubavi. Tvoji brat Vedran, Sanja, nećaci Goran i Marin s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našeg dragog supruga i oca

JOSIPA PERANA (JOŠKA)

5.VIII.2014. - 5.VIII.2021.
Kažu da vrijeme liječi sve ali nikada više nije isto bez tebe. S nama si u svim našim uspomenama, sjećanjima i životnim događajima. U tišini vječnog mira neka te prati naša ljubav i svjetlo upaljenih svijeća. Supruga Vesna, sinovi Ivan, Igor i Tomislav s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje

MARKO ŠARIĆ

5.VIII.2018. - 5.VIII.2021.
Vrijeme koje prolazi ne donosi zaborav već ljubav i sjećanje na tebe. Sv. misa zadušnica služit će se dana 7.VIII.2021. u 10 sati u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Župi Biokovskoj. Supruga Darinka i djeca s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Tužno sjećanje na voljenog brata

MILJENKO TOTIĆ

2018. - 2021.
Vrijeme prolazi sjećanje i uspomene ostaju. Tvoji sestra Slavica i brat Boris
Prošla je tužna godina od smrti naše drage majke i bake

NADA RAJČIĆ

4.VIII.2020. - 4.VIII.2021.
S ponosom i ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Tvoj sin i unuk Sveta misa služit će se 30.VIII.2021. u crkvi Gospe Fatimske u 7 sati.
Sjećanje na našeg voljenog

NIKOLA ZELIĆ

5.VIII.2015 - 5.VIII.2021.
Šest dugih i tužnih godina bez tebe. U našem domu i našim srcima nastanila se beskrajna tuga. Puno nam fališ. Ne čujemo tvoj dragi glas, tvoj veseli smijeh, ne vidimo tvoj pogled blag, ali ćutimo da si tu uz nas. Zauvijek si u našim srcima i mislima, tvoji najmiliji.
U četvrtak, 5.VIII.2021. navršava se sedam godina od smrti voljenog supruga, oca, nonota i pranonota

AKADEMIKA PETRA ŠIMUNOVIĆA

19.II.1933. - 5.VIII.2014.
Jako nam nedostaješ, ali i dalje živiš s nama kroz sve uspomene i životne vrijednosti koje si prenio na nas.
Tvoja obitelj
Prošla je godina otkad nisi s nama

RADIVOJE BOČINA

5.VIII.2020. - 5.VIII.2021.
Pričamo o tebi, tad uspomene naviru i opet smo zajedno bar u jednom trenu. Fališ puno! Tvoji: Maca, Korana, Marina, Ena, Lovre i Matei
Sjećanje na voljenog oca

ROBERT IVKOVIĆ

Prošlo je osam godina od našeg rastanka, vrijeme prolazi ne donosi zaborav, već tugu i ljubav. U srcu nosim uspomenu na tebe. Tvoj sin Zoran

STIPE MILARDOVIĆ

2006. - 2021.
S ponosom i ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Supruga Ruža sa kćerkama i obitelji Sv. misa zadušnica je 6.VIII.2021. u 10 sati u crkvi na Dobranjama. Počivao u miru Božjem.
Uvijek ćemo se sjećati našeg pripadnika i viteza

VINKO MIŠKOVIĆ - VINE

Vječno ćeš živjeti s nama i u nama. UHBDDR Podstrana
Sjećanje na drage roditelje 

MARIJA FILIPOVIĆ

2016. - 2021.

MIJO FILIPOVIĆ

1999. - 2021.
Ponosni smo što smo vas imali za roditelje i zahvalni za sve što ste učinili za nas.
Vaša djeca s obiteljima
Počivali u miru Božjem.
Sjećanje na voljene roditelje

BRANIMIR RINČIĆ

5.VIII.2016. - 5.VIII.2021.

ARSENA RINČIĆ

5.V.2019. - 5.VIII.2021.
Nema vas, znamo... ali nije to zauvijek, zauvijek ne postoji.
Vraćate se vi - kroz snove, kroz sjećanja, kroz uspomene.
Vraćate se svaki put kad pomislimo na vas.
Postojite u svakoj suzi koja padne, u svakom trenu kad vam ime izgovorimo.
Dok živimo mi živit ćete u našim srcima.
Volimo vas neizmjerno.
Vaši najmiliji
PONOS, SNAGA I ZAJEDNIŠTVO
Sjećanje na dragog prijatelja i suborca

VIKTOR LIZATOVIĆ

19.IV.1968. - 4.VIII.1995.
Počivao u miru Božjem.
UDRUGA VETERANA SPECIJALNE POLICIJE BATT - SPLIT
Sjećanje na naše voljene roditelje 

MARA TEŠIJA

12.VI.1931. - 4.VIII.2008.

VLADE TEŠIJA

1.V.1927. - 1.VIII.2016.
Vrijeme prolazi, a ljubav i uspomene ne blijede.
Djeca s obiteljima.
Počivajte u tišini vječnog mira!
Sveta misa zadušnica služit će se 5.VIII.2021. (četvrtak) u 10 sati u Svetištu Gospe Stomorije u Kaštel Novom.

MARKO PAPIĆ

2001. - 2021.
More ljubavi i more tuge
zauvijek je u našim
srcima i mislima,
i uvijek ista želja
da kroz naše živote i
živote naše djece
zauvijek budeš tu.
Tvoje Mirjana, Keti i Antonela.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
05. kolovoz 2021 18:16