S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.VIII.2021. preminula naša voljena

ANICA PUŠIĆ

rođ. Marijanović 1933. – 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će dana 6.VIII.2021. u 18 sati na mjesnom groblju u Ričicama. Ožalošćeni: sin Filip – Zlatko i nevjesta Sofija, kćer Desa i zet Ante, unuci Ivica s obitelji, Robert s obitelji i Daniel s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog epidemioloških mjera. Počivala u miru Božjem.
Nastavljajući živjeti u nama, tužni javljamo da je dana 4.VIII.2021. godine, preminula naša

NAĐA ČAPKUN

1940. - 2021.
Ispratit ćemo je u petak 6.VIII.2021. u 10.30 sati na gradskom groblju Lovrinac. Njezini: Tonko, Ariana, Nikola, obitelj pok. Viktor Rimaya, obitelj pok. Vinka Čapkuna i obitelj Tonija Prhne. Počivala u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.VIII.2021. god. nakon kratke i teške bolesti blago u Gospodinu preminuo naš voljeni

TOMISLAV MIHANOVIĆ

pok. Joze 1953. – 2021. Hrvatski branitelj
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 6.VIII.2021. god. u 17 sati na mjesnom groblju u Žrnovnici. Ožalošćeni: supruga Ina, sinovi Joško i Marin, nevjeste Žana i Mia, unučad Tomislav, Marcela i Jakša, brat Pavao s obitelji, šura Goran s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina Zbog epidemiološke situacije molimo biti oslobođeni kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Blago u Gospodinu, okrijepljena Svetim sakramentima dana 4.VIII.2021. napustila nas je naša voljena majka, baka i prabaka

ANA GUGIĆ

(Ankica) rođ. Križanac 1939.- 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 6.VIII.2021. u 17 sati na groblju Sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: sin Nediljko, sin Željko s obitelji, sin Mate s obitelji, obitelj pok. kćeri Katije te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, prijatelji i znanci. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima da nas je 3.VIII.2021. napustila naša draga supruga, majka, baka, prabaka i sestra

ANA JELIČIĆ

rođ. Blažević 1935. – 2021.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice bit će 6.VIII.2021. u 13.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Božo, sin Mladen s obitelji, kćer Ivanka s obitelji, unuke Marija i Ivana s obiteljima, unuci Toni, Neno, Boško i Luka, braća Jozo i Mate s obiteljima, sestre Marija i Ivanka s obiteljima, obitelji pok. brata Ante i pok. sestre Ive te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Kad god te spomenemo, ožive i nasmiju se sjećanja u našim srcima. Osjećamo tvoju dobrotu te se čini kao da nas nisi ni napustio. Za tobom ostaje osjećaj obiteljskog zajedništva i ljubavi. S tugom u srcu javljamo da je dana 10.V.2021. u Njemačkoj preminuo naš dragi i voljeni

JAKOV VULIĆ

pok. Ivana (Proto) 7.III.1933. - 10.V.2021.
Ožalošćeni: kćer Mary sa Gerhard, sin William sa Sally, unučad: Jeanne, Fabienne, Miro i Tehillah, sestre i braća s ostalim članovima obitelji te ostala rodbina. Polaganje Urne obavljeno je 3.VIII.2021. u obiteljsku grobnicu u Zakučcu. Zbog epidemioloskih mjera molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem!
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 4. kolovoza 2021. godine blago u Gospodinu preminuo u 85. godini života naš voljeni otac, djed, brat i ujak

JOSO BAČELIĆ - MEDIĆ

pok. Tome 1937. - 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u petak, 6. kolovoza 2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju u Grebaštici. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 15.30 sati. Ožalošćeni: sinovi Željko i Denis, nevjeste Klaudia i Sanja, unučad Petra, Josip, Lucija i Roko, braća Ante, Stipe i Lovre s obiteljima, sestra Zorka s obitelji, obitelji pok. braće Anđelka i Blaža te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima je dana 5. kolovoza 2021. godine okrepljena svetim sakramentima u 90. godini života zaklopila svoje umorne oči naša voljena majka, baka, prabaka i sestra

KATA SKEJO

ud. Marka rođ. Marin
Posljednji ispraćaj bit će u petak, 6. kolovoza 2021. godine u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Marije u Gradcu. Autobus polazi od kapele u Sedramiću u 17 sati. Ožalošćeni: sin Marko, kćeri Nediljka i Stana, nevjesta Dubravka, zet Ante Budiša, unučad Hrvoje, Josip, Ivan, Marko, Mirela, Nikolina i Katarina, praunučad, brat Mile s obitelji, sestra Anka s obitelji, obitelji pok. braće Ive i Ante, obitelji pok. djevera Peše i Stipe, zaove Marta i Boja s obiteljima, obitelji pok. zaova Mare, Stane i Anđe te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.VIII.2021. okrijepljena svetim sakramentima preminula naša voljena

KATE MUSLIĆ

1938. – 2021. rođ. Klišmanić
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 6.VIII.2021. u 18 sati na mjesnom groblju sv. Josipa u Kaštel Štafiliću. Ožalošćeni: suprug Ivan, sin Matko, nevjesta Katija, unuka Anamaria, brat Ante s obitelji, sestra Tonka s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je u 93. godini života, završila svoj zemaljski put naša voljena majka

MANDA VRBATOVIĆ

19.III.1929.- 3.VIII.2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u petak 6.VIII.2021. godine u 17 sati u krugu obitelji na mjesnom groblju župne crkve Porođenja Marijina u Gradcu. Ožalošćeni: kćer Mirjana s obitelji, kćer Neda s obitelji, kćer Jela s obitelji, kćer Marija s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oslobođeni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.VIII.2021. blago u Gospodinu napustila naša voljena majka, baka, prabaka i svekrva

MARIJA KARAMAN

ud. Šimuna rođ. Brčić 1928. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 6.VIII.2021. u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Frane u Broćancu. Ožalošćeni: sinovi Nikola i Mate s obiteljima, kći Marija s obitelji, obitelji pok. braće Grge, Mije i Mate, obitelj pok. sestre Matije, unučad, praunučad te ostala mnogobrojna rodbina Zbog epidemiološke situacije molimo biti oslobođeni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3. kolovoza 2021. godine napustila naša draga i voljena supruga i majka

MARIJA KURSAR

rođ. Rožman 1949. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se u subotu 7. kolovoza 2021. u 18.30 sati na mjesnom groblju u Prvić Šepurini. Brod polazi iz Srime u 18 sati. Misa zadušnica održat će se dana 8.VIII.2021. u 10 sati u župnoj crkvi Bl. Alojzija Stepinca u Srimi. Ožalošćeni: suprug Mladen, sin Marin, kćer Jadranka, brat Stjepan s obitelji, brat Grga s obitelji, obitelj pokojnog brata Zlatka te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Posljednji pozdrav

MARIJA PAVIČIĆ

ud. Petra rođ. Perković 1950. - 2021.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 5.VIII.2021. preminula naša voljena. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u petak 6.VIII.2021 u 15 sati na mjesnom groblju u Lovincu. Ožalošćeni: kćeri Katarina i Jadranka, zetovi Hrvoje i Slavko, unuci Anamaria, Andrija, Niko i Juraj te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.VIII.2021. napustio naš voljeni

MIRKO PRKA

(Mime) 3.VII.1954. - 4.VIII.2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 6.VIII.2021. (petak) u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Ilije u Studencima. Ožalošćeni: sin Petar sa suprugom Suzanom, kći Ljubica, unuk Kristian, obitelj brata Ivice, obitelj pok. brata Dike te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je 4. kolovoza 2021. godine preminula naša voljena

NEVENKA SMOLJKO

rođ. Vidić 1945. - 2021.
Posljednji ispraćaj naše drage bit će u petak, 6. kolovoza 2021. godine u 12 sati na splitskom groblju Lovrinac. Zahvalni za svu ljubav koju nam je pružala u tuzi ostaju: suprug Josip-Ivan, kći Marina s Krunom, kći Ivana, sin Ante, nevjesta Danijela i bakina dva zlata unuk Ivano i unuka Mia te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od žalovanja i kućnih posjeta. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da nas je dana 4.VIII.2021. u 58. godini života napustio naš voljeni sin, suprug, otac, brat, zet, nećak i rođak

NIKICA MATIĆ

sin Ane i Ante 1963. - 2021. Hrvatski branitelj
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 6.VIII.2021. na mjesnom groblju Sv. Marije u Gradcu. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 19 sati. Ožalošćeni: majka Ana, otac Ante, supruga Marina, djeca Nikolina i Ante, sestre Gordana i Antonija, obitelj tete Kate Meštrović, obitelji pok. tetaka Marije, Ane, Mande i Zorke, obitelj pok. ujca Mile, ujci Zvonimir s obitelji i Josip, šura Ivan Goreta s obitelji te ostala tugujuća mnogobrojna rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni primanja žalovanja. Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo da nas je napustio naš dragi

PETAR VRANKOVIĆ

1949. - 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 6.VIII.2021. u 14 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: brat Frano, nevjesta Katarina, nećak Marko i ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da je preminuo naš dobri

RANKO MIOŠIĆ

28.VI.1933. - 4.VIII.2021.
Ožalošćeni: supruga Marija, sin Željko, unuke Lucija i Tina, rodbina i prijatelji. Sahrana našeg pokojnika bit će 6.VIII.2021. u 17 sati u njegovom rodnom i dragom Bristu. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
"Ja sam uskrsnuće i život. Tko vjeruje u mene, ako i umre, živjet će" (Iv 11,25)

VJERA ŠTAMBUK

1928. - 2021.
S dubokom boli javljamo da je naša mama i baka preminula 3.VIII. 2021. Tugujući: sin NIkola, snaha Ana, unuci Albert, Danijel i Klara te ostala rodbina i prijatelji.
Slomljena srca javljamo tužnu vijest rodbini, prijateljima i znancima da je dana 1.VIII.2021. tragično preminula u SR Njemačkoj naša voljena kći, sestra, zaova i teta

BILJANA BUZOV

1977. - 2021.
Sahrana će se obaviti u SR Njemačkoj.
Zauvijek u boli ostaju za svojom voljenom: majka Marija, otac Milan, sestra Gordana, brat Dragan, nevjesta Anita, bratanica Maja i ostala rodbina.
Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3. kolovoza 2021. preminuo naš voljeni

STIPE TOMIĆ

1937. - 2021.
Posljednji ispraćaj bit će dana 6.VIII.2021. u 11 sati na gradskom groblju Lovrinac.
Za njim tuguju: supruga Anđelka, kćer Lidija, sin Mladen, unučad Marko, Roko i Laura, nevjesta Elisabeth, te ostala tugujuća rodbina.
Počivao u miru Božjem.
Blago u Gospodinu, okrijepljen svetim sakramentima dana 3.VIII.2021. godine strpljivo podnoseći svoju bolest nas je napustio naš voljeni sin, suprug, otac, djed, svekar, brat, stric, tetak i zet

MIRO STOLICA

1961. - 2021. Hrvatski branitelj
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obaviti će se u četvrtak 5.VIII.2021. godine u 17 sati na mjesnom groblju u Dicmu, sv. Misa služiti će se nakon ukopa u crkvi sv. Jakova i Ane u Dicmu. Ožalošćeni: roditelji Šimun i Milenka, supruga Neda, djeca: Milenka, Ivan i Marko, zet Krešo Maretić, nevjesta Martina, unuci: Ani, Josip i Petar, braća Žarko i Ante s obitelji, obitelj pokojnoga brata Jure, punica Nevenka Bošnjak s obitelji, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i kumovi. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog epidemiološke situacije. Počivao u miru Božjem.
"Sve prežence, bogatune, siromaje i šporkune, sve san ovon rukon klesa. U kamenu sve in piše bili pa i' nima više, otišli su na nebesa." S prevelikom boli obavještavamo rodbinu i prijatelje da je dana 1.VIII.2021. naša ljubav

ANTE (TONČI) MARTINOVIĆ

pok. Ive 1942. - 2021.
otišao svojim roditeljima i bratu. Na posljednji počinak ispraćen je tiho u krugu svojih najvoljenijih. Za njim vječno tuguju: supruga Mirjana, kćer Sanja, kćer Vanja, zet Boris, unuka Antonija sa suprugom Vicom, unuka Mirjana, unuk Duje, praunuk Toni, nećakinja Danijela s obitelji, nećak Ivan s mamom Iskrom, šura Dragan s obitelji, obitelj pok. šure Miroslava, te ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2.VIII.2021. preminuo naš voljeni

ANTE MATIJAŠIĆ

pok. Šime 1938. – 2021.
Pogreb je obavljen tiho dana 4.VIII.2021. god. na mjesnom groblju u Pučišćima. Ožalošćeni: supruga Rosa, kćer Helena, sin Tomislav, nevjesta Daniela, unuka Lara, braća Frane i Roko, sestre Katarina, Domina i Vinka sa obiteljima i obitelj pok. sestre Mire te ostala rodbina. Molimo biti oprošteni od žalovanja i kućnih posjeta. Počivao u miru Božjem.
Dana 1.VIII.2021. sklopila je blago u Gospodinu svoje umorne oči u 93. godini života naša

ANĐELKA KOVAČEVIĆ

ud. Leonarda rođ. Botić 1928. - 2021.
Posljednji ispraćaj pokojne Anđelke obavljen je na dan Gospe od Anđela 2.VIII.2021. na mjesnom groblju u Tomislavgradu.
Ožalošćeni: obitelj pok. braće Borisa i Tomislava Botića, obitelj pok. supruga Leonarda, obitelj Pezo te ostala rodbina i prijatelji.
Neka joj duša počiva u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 1. kolovoza 2021. u 93. godini života napustio moj voljeni suprug

BOŽE VLAHIĆ

1928. - 2021.
Ožalošćeni: supruga Nelly, brat Anđelko u odsutnosti s obitelji, obitelji pok. Vjeka i pok. Zdravka Duplančića. Tiho je sahranjen na mjesnom groblju Žrnovnica u krugu najuže obitelji 4.kolovoza 2021. Molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 3.VIII.2021. napustila naša draga

JANJA MUŽINIĆ

rođ. Mamuza 1954. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održan je 4.VIII.2021. godine na groblju Sv. BDM u Srinjinama. Ožalošćeni: suprug Špiro, sin Dalibor, kći Daliborka, unučad Goran, Andrea i Mariela, zet Ivica, nevjesta Gorana s djecom Mihovilom, Anđelom i Rokom, brat Ivo s obitelji, obitelj pok. sestre Nevenke te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Dana 1.VIII.2021. umrla je moja sestra

JOSIPA ŠTAMBUK

rođ. 17.IX.1924.
Ožalošćena sestra Zora s obitelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je nakon kratke bolesti preminuo naš voljeni

LJUBO BEZMALINOVIĆ (BAN)

1955. – 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 5.VIII.2021. u 16.30 na mjesnom groblju Novo Selo. Ožalošćeni supruga Josipa, sin Toni, kći Karmen sa suprugom, unuci Rosana i Marko i brat Pero Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.VIII.2021. nakon kratke i teške bolesti blago u Gospodinu napustila naša voljena

MARA TOPČIĆ

ud. Joze rođ. Markovina 1940. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak 5.VIII.2021. u 17.30 sati na mjesnom groblju Sv. Katarine u Ljubitovici. Ožalošćeni: sin Ante, kći Vesela, brat Ante (odsutan) s obitelji, obitelj pok. brata Paške (odsutna), obitelj zaove Mare, obitelj zaove Inke, obitelj pok. djevera Šime te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni žalovanja.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 4.VIII.2021. preminula naša voljena majka, baka i prabaka

NATAŠA TARAŠ

1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj naše drage bit će u petak, 6.VIII.2021. u 12.45 na splitskom groblju Lovrinac. Za njom ostaju: kći Dragica, zet Željko, unuci Mia, Marko i Ante, nevjesta Antonia i praunučad Melina i Dante. Nosit ćemo je vječno u našim srcima s vjerom da je pronašla svoj mir.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3. kolovoza 2021. godine preminuo naš dragi otac i brat

TOMISLAV MAMIĆ - REGO

u 83. godini života. Počivao u miru Božjem. Tugujući: sin Ante s obitelji, brat Stipan s obitelji.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2. kolovoza 2021. nakon duge i teške bolesti blago u Gospodinu preminula naša najdraža majka, baka i sestra

TONKA IVČEVIĆ

rođ. Roić 1947. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage pokojnice bit će u petak 6.VIII.2021. u 14.45 na splitskom groblju Lovrinac. Za njom tuguju: sin Toni, kćerke Vilma i Mirela, unuci Martina i Darinko, sestra Smiljana i ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 2.VIII.2021. preminuo naš voljeni

VANJI BEGO

1932. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Nebojša, unuci Emanuel i Renato, unuka Andrea te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
05. kolovoz 2021 15:00