StoryEditorOCM
Zvijezde onlinetražena roba u gradu

‘Vatrena brineta‘ pored Aleksandre Prijović zapravo je frizer Božo: ‘Javljaju mi se oženjeni muškarci, žele noć sa mnom‘

Piše scena sd
6. prosinca 2023. - 12:49

Vizažist, frizer i pjevač Božidar Pavlić (29), poznatiji kao Božo Kralj, bio je na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović, pa se nakon koncerta fotografirao s njom. Božo je podijelio kako je na koncertu pustio suzu kada je Aleksandrin gost Saša Matić pjevao „Idemo anđele“.

„Savršena noć“, napisao je Božo uz fotografiju s Prijović, prenosi Jutarnji list

Selfie Bože i Prijović postao je popularan na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali tko je zanosna brineta pored popularne pjevačice.

Jednom prilikom Božo je otkrio za Jutarnji list da mu se udvaraju pretežno oženjeni muškarci.

„Ne znam što ih toliko pali kod mene, ali najviše mi se javljaju upravo oženjeni muškarci, sanjare o noći provedenoj sa mnom, mogu zaključiti da je to zbog mog atraktivnog izgleda, ali iskreno mi je žao njihovih žena“, kazao nam je Božo.

Božo je jednom prilikom za medije objasnio da se osjeća kao muškarac iako njeguje žensku ljepotu.

„To je zato što volim androgeni izgled, volim njegovanu kožu i kosu, obožavam šminku, mislim da je to sve dio života i da uopće ne bi trebale postajati neke predrasude prema tome jer odjeća i svi kozmetički preparati apsolutno mogu biti unisex. Ja sam muškarac iz budućnosti.“

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:28