StoryEditorOCM
ShowbizROĐENDANSKI POKLON

Božo Kralj nakon hit fotografije s Prijovićkom otkrio planira li promijeniti spol i komentirao svoj stil oblačenja

Piše scena sd
7. prosinca 2023. - 12:06

Božidar Pavlić, poznatiji kao frizer i pjevač Božo Kralj privukao je pažnju nakon što se u javnosti pojavila fotografija sa Aleksandrom Prijović, po završetku jednog od koncerata u zagrebačkoj areni. Mnogi koji još nisu čuli za Božu su tada pomislili da je pored Prijovićke žena.

- Iskreno, nisam ništa očekivao niti planirao. Otišao sam sa svojim društvom na koncert Aleksandre Prijović jer nju obožavam kao osobu. Također, njene pjesme slušam konstantno. Slika koja je nastala bila je rođendanski poklon od moje zaista drage prijateljice, ali nikad ne bih rekao da će privući toliko medijske pažnje - kaže Božidar, koji smatra da je za Aleksandrin uspjeh najviše zadužena njena karizma i skromnost, zatim iskrenost koju je publika očigledno prepoznala…

Uprkos fizičkom izgledu, Božo Kralj kaže kako se oblači onako kako se osjeća.

- Ne smatram za sebe da se oblačim kao žena, oblačim se u ono što mi najviše odgovara i u čemu se osjećam udobno i ugodno - rekao nam je on i nadovezao se:

image
Privatni Album/

- Također, nisam se transformirao niti planiram, muško sam i tako će ostati, ne planiram mijenjati spol, niti se osjećam kao žena, kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:42