StoryEditorOCM

U subotu nas očekuje finale popularnog showa ‘Zvijezde pjevaju‘ koje u ovoj sezoni donosi i jedan novitet

Piše SCENA SD
2. svibnja 2023. - 16:55

Prošle subote iz natjecanja za titulu najboljeg para 12. sezone najgledanijeg glazbenog showa "Zvijezde pjevaju" ispali su Ivan Pažanin i ZSA ZSA. Tako su u finalu ostala tri para, za koje gledatelji mogu glasati tijekom cijelog tjedna i same završne emisije. Oni su: Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Davor Jurkotić i Gina Damjanović, te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.

image

Davor Jurkotić i Gina Damjanović

Dario Njavro za HRT
image

Lovro Juraga i Vjeko Ključarić

Dario Njavro za HRT
image

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević

Dario Njavro za HRT

Članovi ocjenjivačkog suda, Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, u finalu nemaju tako važnu ulogu. Kada ostanu dva para, pobjednika biraju gledatelji. No, u prvom dijelu emisije, dok su još tri para u igri, gledat ćemo još jedan novitet sezone: uz pjesmu žanra koji im je preostao, parovi će izvesti i pjesmu koja je zvijezdi obilježila život. Naravno, saznat ćemo cijelu priču iza te posebne pjesme.

image

Članovi ocjenjivačkog suda, Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca

Dario Njavro za HRT

Finale će otvoriti parovi nefinalisti zajedničkom izvedbom, a u show programu nastupit će s novim zajedničkim singlom Jure Brkljača i Dino Petrić. Posebnim nastupom kraj sezone obilježit će i Mario Lipovšek Battifiaca. Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

image

Barbara Kolar i Duško Ćurlić

Dario Njavro za HRT

I zadnja emisija omiljenog pjevačkog showa ide uživo, u subotu 6. svibnja na HTV 1 u 20:15h, a možete ju pratiti i na HRT-ovu youtube kanalu, na platformi HRTi, na našim društvenim mrežama Zvijezde pjevaju te mrežnim stranicama hrt.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:44