StoryEditorOCM
ShowbizSVE JE ISPREPLETENO

Lucija Šerbedžija nije stala na Zvijezde pjevaju, poslušajte novu pjesmu. Zna se da je prekinula s trenerom Tomislavom

Piše Scena SD
9. svibnja 2023. - 12:43

Slavna glumica Lucija Šerbedžija prošlog vikenda završila je svoje uspješno putovanje u showu "Zvijezde pjevaju" u koje se plasirala kao finalistica, a sada predstavlja svoj novi singl "Proljeće bez tebe".

"Proljeće bez tebe" je pjesma Arsena Dedića koju je napisao za Kseniju Erker, međutim oboje su ju izvodili. Kad smo razmišljali koju bi pjesmu voljela obraditi i predstaviti kao moj novi singl, odmah mi je pala ova prekrasna Arsenova na pamet.

Za mene je to jedna od najljepših ljubavnih pjesama ikada napisanih. Mi smo smatrali da bi bilo super kada bi se poigrali sa malo drugacijim aranžmanom te pjesme kako bi ju osvježili i udahnuli malo daška novog vremena.

Moj već sad standardni tim, Branko Markota i Zvonimir Dusper Du, uspjeli su pjesmi dati prizvuk osamdesetih i meni jako drage elektronske glazbe, te sam jako zadovoljna i sretna" - ispričala je talentirana Lucija.

I koliko god je Lucija transparentna kad je njezin umjetnički život u pitanju, toliko je uvijek bila nesklona govoriti o onom privatnom.

Uoči početka showa "Zvijezde pjevaju" pojavila se informacija da je prekinula ljubavnu vezu s trenerom Tomislavom Dolušićem.

Poznato je da se prije devet godina razvela od beogradskog glumca i redatelja Filipa Gajića.

Iako je lijepa glumica kao tajnu svog uspješnog braka često isticala razdvojenost od muža, izgleda da je naposljetku upravo život na dvije adrese kumovao kraju te ljubavi.

Filip je kasnije uplovio u vezu s 23 godine mlađom beogradskom glumicom Janom Milosavljević, s kojom ima sina Joakima.

Jana i Lucija, inače, obje su glumile u istoj seriji "Žigosani u reketu".

Inače, 49-godišnja glumica i kći još poznatijeg oca, Rade Šerbedžije, i Filip Gajić započeli su svoju vezu 2005. godine, a godinu kasnije i vjenčali u tajnosti u masliniku u Barbarigi u blizini Fažane.

Mjesec dana kasnije vjenčali su se i u Beogradu. Od početka osmogodišnjeg braka živjeli su na dvije adrese. Lucija i djeca u Zagrebu, a Filip u Beogradu.

image

S beogradskim glumcem Filipom Gajićem vjnčala se u tajnosti u istarskom masliniku. Dobili su sina Sergeja i kći Anastaziju, razveli se 2016.

Screenshot YouTube

Sin Sergej rodio se 2008. godine, a dvije godine kasnije i njihova djevojčica. Dok je Lucija rađala Anastaziju u Petrovoj bolnici, Filip i Sergej su i tada bili u Beogradu te im je Lucija telefonom javila sretnu vijest. Tata je rođenje kćerkice proslavio u Beogradu u društvu najbližih prijatelja i trubača.

Inače, Gajić iz prethodnog braka ima i desetogodišnju kćer Nataliju koja je igrala u njegovom filmu “Mit o Sizifu”, u kojemu glavnu ulogu tumači upravo Lucija.

image
Neja Markičević/Cropix

Upitana nedavno u razgovoru za Gloriju doživljava li se kao samohrana majka, Lucija je odgovorila:

"Mislim da to ne bi bilo fer reći. Imala sam veliku podršku svog bivšeg partnera, njihovog oca Filipa Gajića. On je izuzetno brižan otac i sveprisutan u njihovom životu. Činjenica da nas troje živimo skupa je od mene zahtijevala da povremeno preuzmem obje uloge - i mušku i žensku, i majke i oca, a s tim se nije nužno bilo lako nositi".

Na pitanje jesu li prekidi nužno teški, plavokosa glumica je kazala: "Kada emocionalno odrastete, stvari postanu pristojne i zrele pa i prekidi, tako da ništa nije teško.

Iz prekida svakog odnosa se da naučiti puno, bio on ljubavan, prijateljski ili poslovan. Moj djed Dane mi je svojevremeno dao važan savjet, a on je, usput rečeno, doživio 104 godine. Naime, kad sam se rastajala, rekao je: "Sine, glupo je da se ljudi svađaju, treba samo pružiti ruku, reći hvala i otići dalje." Jednostavno, točno i predivno, zar ne?" - rezimirala je kroz osmijeh Lucija Šerbedžija.

image

Lucija Šerbedžija

/Slobodna Dalmacija
image

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević u showu ‘Zvijezde pjevaju‘

Dario Njavro Za Hrt/
image

Ivanka Mazurkijević i Lucija Šerbedžija bliske su prijateljice, koje su guštale zajedno pjevati

Dario Njavro Za Hrt/
image

Ljetna fotografija s Brijuna

Goran Šebelić/Cropix
image

U predstavi "Don Juan" u režiji Paola Magellija na Malom Brijunu 2009.

Goran Šebelić/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 17:26