StoryEditorOCM
Showbizsinoć na HRT-u

Battifiaca ‘bocnuo‘ Danijelu Martinović zbog novog dečka: ‘Mi smo srodne duše s mora, ali ti si htjela inspektora‘

Piše JL
7. svibnja 2023. - 09:04

U finalu 12. sezone glazbenog showa HRT-a ‘Zvijezde pjevaju‘ borila su se dva para - glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević protiv glumca Lovre Jurage i Vjeke Ključarića. Pobjedu su odnijeli Lovro i Vjeko, no svi su finalisti oduševili žiri svojim izvedbama.

Nakon što su Lucija i Ivanka izvele pjesmu ‘Reality‘, koja im je donijela tri desetke, članica žirija Danijela Martinović prisjetila se svoje prve ljubavi.

"Hej, prvi sentiš... Pa tko to zaboravlja ikada, točno znam kad zatvorim oči kako miriše njegova crvena majica na koju sam naslonila svoju glavu", rekla je Danijela, prenosi Jutarnji list.

https://www.tiktok.com/@zvijezdepjevaju/video/7230164485632167194?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7230332603738719770

Prije samog proglašenja pobjednika na pozornicu je stao drugi član žirija Mario Lipovšek Battifiaca koji je izveo pjesmu ‘Kristina/Danijela‘, posvećenu Marku Tolji i Danijeli Martinović te nije štedio na šalama na njihov račun.

Gledateljima u studiju i pred malim ekranima posebno se svidio stih posvećen Danijeli Martinović koji je govorio o njegovu ‘neuspješnom pokušaju zavođenja‘ pjevačice: "Pa mi smo srodne duše s mora, ali ti si htjela inspektora." Battifiaca se tu referira na njezina novog dečka, kriminalnog inspektora Josipa Plavića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 18:53