StoryEditorOCM
ŽivotOSLO

Nevjerojatna fotografija malog princa Charlesa s četiri buduće kraljice Europe; Peta nije doputovala zbog školskih obaveza

Piše MOZAIK SD
18. lipnja 2022. - 07:29
Norveška princeza Ingrid Alexandra (centar) pozira s princezom Estelle od Švedske (lijevo)i pricom Charlesom od Luksemburga (desno); u drugom redu Catharina-Amalia od Nizozemske i princeza Elisabeth od BelgijeLise Aserud/Afp

Svečana večera povodom 18. rođendana norveške princeze Ingrid Alexandre, u petak navečer, bila je dobra prilika da se na jednoj fotografiji okupi nova generacija budućih vladara. Uz četiri buduće europske kraljice tu se našao i mali princ Charles, predodređen da se jednog dana popne na prijestolje Luksemburga.

Fotografi su u objektiv uhvatili slavljenicu,  princezu Ingrid Alexandru, lijevo od nje je sjedila švedska princeza Estelle, a desno je luksemburški princ Charles. Stajale su nizozemska princeza Catharina-Amalia (lijevo) i belgijska princeza Elisabeth (desno).

Od budućih europskih kraljica nedostajala je samo španjolska princeza Leonor koja zbog školskih obaveza nije mogla doputovati.

Podsjetimo: norveška princeza Ingrid Aleksandra će zahvaljujući promjeni zak...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:55