StoryEditorOCM
PanoramaNEIZDRŽIVO

Parižani bijesni na Emily, dosta im je! ‘Ispadamo zli, snobovi s Birkin torbama, koji kasne na posao i pale cigaretu‘

Piše MOZAIK SD
7. veljače 2024. - 08:31

Počelo je snimanje četvrte sezone popularne serije "Emily u Parizu", a neki stanovnici francuske metropole nisu sretni zbog toga. Podsjetimo, "Emily u Parizu" priča je o mladoj Amerikanki koja je došla u Pariz kako bi zauzela svoje mjesto u svijetu oglašavanja i mode.

"Emily nije dobrodošla": poruka je napisana na vratima jedne pariške garaže. Poruka ne može biti jasnija. Iako je Pariz u središtu pozornosti tijekom serije, mještani to više ne mogu podnijeti. Turisti se fotografiraju ispred mjesta iz serije, na veliko nezadovoljstvo lokalnog stanovništva.

"Svaki dan su obožavatelji na vratima, moji susjedi polude. Ako vide da pozirate, otjeraju vas", rekao je lokalni stanovnik. Gabrielov restoran i pekara u koju Emily redovito odlazi kupiti svoj desert također su prepuni turista..

"Emily u Parizu ostavlja dojam da su svi Parižani zli, lijeni snobovi, s Birkin torbama, koji kasno dolaze na posao i pale cigaretu čim izađu iz teretane. O da, a ostatak vremena provode varajući svoje žene", napisao je jedan korisnik na X-u (bivši Twitter).

image

"Emily in Paris", treća sezona - Ashley Park

Photo12 Via Afp

Život za Emily donosi “neke neočekivane obrate ove sezone” i ona će “morati odlučiti je li sve što je oduvijek željela doista ono što joj treba”, zagonetno je natuknula Lily Collins

Kreator i producent serije Darren Star (“Seks i grad”, “I tek tako...”) kazao je da će četvrta sezona biti fokusirana na komplicirane odnose, osobne i poslovne, te kako oni dolaze u sukob jedni s drugima.

Datum premijere nije određen, ali teško da će biti prije konca prosinca 2024., ako ne i u prvoj polovini 2025. godine. Ipak, dobra je vijest da četvrta sezona neće biti posljednja. “Ima se još mnogo toga ispričati i nećemo uskoro završiti. Svi se kreativno osjećamo kao da smo usred nečega što se ne približava kraju”, zaključio je kreator i producent serije Darren Star.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 13:58