StoryEditorOCM
Obalačestitamo

Velika fešta u obitelji Bralić: Nedjeljka i Blaž proslavili pola stoljeća zajedničkog života!

Piše Snježana Šetka
13. kolovoza 2023. - 21:46

Pravi su sretnici Nedjeljka i Blaž Bralić koji su taman proslavili 50 godina braka! Taj dan dogodio se 12. kolovoza 2023., a baš toga datuma, sad već daleke 1973. godine, Bralići su vjenčani u crkvi Sv. Frane u Broćancu u župi Prugovo.

Na ljubav i vjernost zarekli su se jedno drugom i toga su se obećanja držali svih ovih godina. Ljubav i vjera bili su i ostali njihovi oslonci na životnom putu, pa je bilo skroz normalno da svoj zlatni jubilej slavljenici započnu svetom misom u crkvi Gospe od Ružarija u Kaštel Starom koju je predvodio mons. Ivo Tomašević, tajnik Biskupske konferencije BiH.

image

Blaž i Nedjeljka Bralić slave zlatni pir

Privatni album

S njima je bila cijela njihova brojna obitelj. Bog im je podario tri sina, nevjeste i 11 unučadi.

Svi oni okupili su se na zajedničkom ručku i druženju za pamćenje. Za glazbu se nisu morali brinuti, jer im dvojica sinova, Marko koji je i voditelj klape, i Goran Bralić, pjevaju u iznimno popularnoj klapi HRM-a Sveti Juraj, pa su mogli uživati u kojoj god su htjeli pjesmi.

image

Nedjeljka i Blaž Bralić slave zlatni pir okruženi sinovima, nevjestama i unucima

Privatni album

- Želimo im još puno zdravlja i radosti u zajedničkom životu, zahvalni za njihovo svjedočanstvo i očuvanje obitelji, katoličke vjere i svog hrvatskog identiteta - poručila su im sinovi, sretni što imaju takvu obitelj u kojoj nalaze najvažnije životne uzore.

I mi se pridružujemo čestitkama s najboljim željama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:30