StoryEditorOCM
Svijetstrava u engleskoj

Svađa zbog obične pizze ostavila ga invalidom za cijeli život; banalna situacija razjarila je dostavljačicu

Piše Vijesti SD
20. ožujka 2024. - 15:55

Svađa zbog obične pizze Engleza Stephana Jenkinsona ostavila je invalidom za cijeli život. 36-godišnji vodoinstalater naručio je pizzu preko aplikacije za dostavu, a na njegovom pragu pojavila se 35-godišnja Jenniffer Rocha.

Kada je Jenkinson preuzeo hranu, shvatio je da je zaboravio mobitel koji mu je potreban kako bi dostavljačica skenirala kod i dobila potvrdu da je hranu preuzela.

Nakon toga nastala je svađa koja je ubrzo poprimila razmjere fizičkog obračuna.

Naime, Jenkinson je kako bi se obranio od nasrtanja Roche podigao ruku u visinu njezine kacige, a ona ga je u tom trenutku ugrizla za palac, donosi Sun, a prenosi Dnevnik.hr.

"Sve čega se sjećam je da sam jako tresao njezinu kacigu u namjeri da se nekako oslobodim", rekao je Jenkinson.

No, Rocha je toliko čvrsto zagrizla za njegov palac da ga je odgrizla.

Stephan tvrdi da mu je krv prskala na sve strane kada se uspio osloboditi dostavljačicinog ugriza.

"Zagrizla je nevjerojatnom snagom i samo ga je odgrizla. Kao da je prepiljen motornom pilom", rekao je vodoinstalater.

Rocha se na sudu izjasnila krivom za nanošenje teške tjelesne ozljede u napadu koji se dogodio u prosincu 2022. Od napada vodoinstalater Jenkinson nije bio u mogućnosti raditi jer mu je palac bio odgrižen iznad prvog zgloba, a to ga je, kaže, financijski posve uništilo.

Dodao je da nije primio nikakvu kompenzaciju od dostavljačke službe jer se tvrtku ne može smatrati odgovornom za ovaj napad.

"Ovo je bio strašan incident. Smjesta smo raskinuli ugovor s dostavljačicom. U potpunosti smo surađivali s policijom na ovom slučaju. Vozači naše dostavne službe su samozaposlene osobe, što je više puta potvrđeno na sudu", stoji u priopćenju dostavljačke tvrtke.

Jenkinson je podvrgao opsežnoj rekonstruktivnoj operaciji tijekom koje mu je na batrljak odgriženog palca ruke presađen komad nožnog palca, prenosi Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:27