StoryEditorOCM
Svijetdama u zatvoru sama

‘Madame Maxwell‘ je u zatvoru, ali mnogi akteri mračne pedofilske bajke i dalje uživaju u slobodi. A Epsteinovim Lolita-Expressom su se vozili i predsjednici, prinčevi i bogataški moćnici... Hoće li itko od njih odgovarati?

Piše PSD
4. siječnja 2022. - 19:00

Nekadašnja princeza Ghislaine Maxwell postala je Kraljica demona, prijeti joj 30 godina, praktično cijeli ostatak života u zatvoru: ne u nekom Disneylandu desničarske fantazije u kojoj je provela cijeli svoj život, već u jami zlih, ludih, slomljenih i zaključanih zauvijek.

No, ona ima tajni ključ koji bi mogao puno prije otključati njezine okove, piše reporter londonskoga Guardiana John Sweeney koji uskoro objavljuje i knjigu o cijelom slučaju, pod naslovom „Hunting Ghislaine“. Ako propjeva, kaže federalcima sve što zna i odrekne se prijateljstava moćnih muškaraca koji su zajedno s njezinim bivšim ljubavnikom Jeffreyjem Epsteinom pod njezinim ženskim pokroviteljstvom seksualno zlostavljali puno više djece nego odraslih mogla bi skratiti zatvorsku kaznu na samo 10 godina i izaći na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:12