StoryEditorOCM
Svijetopasna indija

Blogerski par koji putuje svijetom objavio potresnu snimku: ‘Grupno su je silovali, njih sedmorica, ku*kini sinovi!‘‘

Piše vijesti sd
4. ožujka 2024. - 10:58

Par blogera iz Španjolske, koji su na društvenim mrežama bilježili svoje putovanje motorom, objavili su da su doživjeli stravičan napad dok su prolazili kroz Indiju. Vincente i Fernanda, na društvenim mrežama poznatiji kao Vuelta Al Mundo En Moto (Oko svijeta na motociklu), objavili su potresnu snimku iz bolnice u Indiji u kojoj objašnjavaju da ih je skupina muškaraca napala, opljačkala, a Fernandu su silovali.

Vincente i Fernanda proputovali su više od 60 zemalja otkako su krenuli na svoje putovanje iz Barcelone prije pet godina, prešavši preko 170.000 kilometara na svojim motociklima. Njih dvoje, koji su ujedno i ambasadori marke motocikala KLIM, prikupili su 122.000 pratitelja na Instagramu, na kojemu dokumentiraju svoja iskustva dok putuju po svijetu.

Međutim, njihova lijepa priča o putovanjima kroz južnu Aziju pretvorila se u horor nakon što je par objavio dvije objave na Instagramu otkrivajući da su bili napadnuti dok su putovali po Indiji.

Napad u gluho doba noći

U prvom videu, objavljenom 1. ožujka, vide se Fernanda i Vincente s velikim modricama i oteklinama na licu, dok oboje izgledaju vidno potreseno. U izjavi za španjolske medije otkrili su da su napadnuti nakon što su posjetili četvrti Dumka u indijskoj državi Jharkhand, popularnoj turističkoj destinaciji.

Par je išao u Nepal preko Bhagalpura, ali su se zaustavili u Dumki kako bi se odmorili i podigli šator u blizini tržnice Hansdiha. Nakon što su zaspali, u šator je upalo sedmero mladića te su ih napali.

- Svladali su nas. Prislonili su mi nož na vrat i rekli mi da će me ubiti - kaže Vincente, s natečenom i naizgled šivanoj donjoj usnici, u jednom od videa.

- Fernanda je silovana. Njih sedmorica. Sedmero ljudi. Kučkini sinovi... - dodaje.

Dok Vincente ima brojne modrice na glavi, čini se da je Fernanda pretrpjela mnogo jače batine - na obrazima i čeljusti vide joj se tamnocrveni tragovi od udaraca.

Trojica u pritvoru

- U bolnici smo, ovdje u Indiji. S policijom. Pustili su nas da spavamo ovdje, kaže Fernanda očiju crvenih od suza.

Vincente zatim objašnjava da su nakon prijave o silovanju dovedeni u Saraiyahat Community Health Center kako bi Fernanda mogla biti pregledana.

Naslov snimke koju su objavili na društvenim mrežama glasi: "Dogodilo nam se nešto što nikome ne bismo poželjeli. Sedam muškaraca me silovalo. Tukli su nas i pljačkali, ali nisu puno uzeli jer su me htjeli silovati. U bolnici smo s policijom. To se dogodilo večeras ovdje u Indiji."

Prema Euronewsu, španjolsko veleposlanstvo u Indiji kontaktiralo je lokalne vlasti i poslalo osoblje da ponudi podršku Vincenteu i Fernandi.

Trojica od sedmorice osumnjičenika trenutno su u pritvoru.

image

Sretni Vincente i Fernanda na putu prije napada

Screenshot Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:21