StoryEditor

Višestruki lančani sudar na Ipsilonu, kroz Liku sa zimskom opremom

Piše PSD.
25. ožujka 2008. - 08:56

Lančani na istarskom ipsilonu /Srećko Niketić / CROPIX
Zbog teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, za sav promet zatvoren je Istarski ipsilon od čvora Medaki do čvora Kanfanar, a o obilazak je starom cestom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Gust snijeg povremeno pada na području Like i Gorskog kotara te na autocesti A 1 od čvora Bosiljevo do tunela Sveti Rok, širem području Rijeke, Rupe, Pasjaka, dok sniježnih nanosa i zapuha mjestimice ima na Jadranskoj magistrali (D8), od Senja do Karlobaga.

U Gorskom kotaru i Lici zabranjeno je prometovanje za kamione s prikolicama i tegljače, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu. Mokrih i skliskih kolnika ima na cestama u Dalmaciji, Hrvatskom primorju, Istri, Slavoniji i sjeverozapadu dijelu zemlje, te središnjoj Hrvatskoj.

Zbog izlijevanja rijeke Une za sav promet zatvorena je cesta D 47 Hrvatska Kostajnica-Dvor. Obilazak je državnom cestom Petrinja-Glina-Dvor.

Od 7,05 sati, zbog gustog prometa teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj na izlazu iz zemlje prometna policija isključuje ih iz prometa neposredno nakon naplate Trakošćan na autocesti A 2 Zagreb-Macelj. Promet teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na izlazu iz zemlje.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika katamaranska linija Split - Vis do daljnjega je u prekidu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. rujan 2020 14:28