StoryEditorOCM
Hrvatskašoping u deželi

FOTO Ministar Beroš ‘uhvaćen‘ kako kupuje u Lidlu u Sloveniji, opušteno u ljetnoj košulji gleda proizvode na akciji

Piše Ivana Krnić/JL
6. svibnja 2023. - 20:39

Već neko vrijeme popularna destinacija Hrvatima za kupovinu su slovenske Brežice. Na svega pola sata od Zagreba po povoljnijim cijenama mogu se kupiti gotovo svi proizvodi, a jedan čitatelj Jutarnjeg lista jutros je u slovenskom Lidlu snimio ministra zdravstva Vilija Beroša.

Na fotografiji koju je čitatelj proslijedio Jutarnjem listu nalazi se ministar Beroš koji u društvu supruge čeka naplatu na blagajni.

Ministra smo upitali kako se našao u Lidlu u Brežicama, na što nam je rekao da je u obiteljskom posjetu i da mu je trgovina bila usput.

- Supruga i ja smo otišli u posjetu prijateljima pa smo putem stali kupiti slatkiše za njihovu djecu - kazao je ministar Beroš.

Inače, u siječnju je Jutarnji list napravio analizu cijena u hrvatskom Lidlu, kao i tog u Brežicama i pokazalo se da deset artikala koje smo kupili u Sloveniji u Hrvatskoj platili čak 40 posto više.

Naime, košarica koju smo tada u Sloveniji platili 19 eura, da smo je istog dana kupovali u hrvatskom Lidlu, stajala bi nas čak 26.50 eura, i to s akcijskim cijenama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:09