StoryEditorOCM
Crna kronikaPOZADINA INCIDENTA

Taksist napao uberovca i zaradio prekršajnu

Piše dv Foto: Ilustracija
1. kolovoza 2017. - 10:45

Suprotno tvrdnjama predsjednika Udruženja autotaksi prijevoznika Dubrovnik Boža Miletića da su taksisti bili žrtve napada uberovaca u Zračnoj luci Dubrovnik, neslužbeno se doznaje da su taksisti napali uberovce. Jedan od napadača je priveden sucu za prekršaje.

Također se doznaje da nitko dosad nije prijavio kamenovanje, kako je spominjao čelnik taksi udruženja, već da je uberovac u bijegu od napadača taksista pobjegao prema zračnoj luci i tamo se branio.

 Miletić je ranije večeras izjavio kako su uberovci vozilima blokirali taksiste, te taksi vozila gađali kamenjem, a navodno su koristili i elektrošoker.

- Kako su mi kazali kolege, u nekoliko navrata napadnuti su. Vozači Ubera su se grupirali i pravili sačekuše te kamenjem gađali taksi vozila. Kako neslužbeno doznajem, u sukobu u Zračnoj luci Dubrovnik, nekoliko vozača je napadnuto i elektrošokerima, te su neki s ozljedama prevezeni u Opću bolnicu Dubrovnik - kazao je Miletić.

Do incidenta je, kako se doznaje, došlo nakon prepirke taksista s uberovcima poslijepodne ispred butige u Močićima, a što je prava istina pokazat će službeno priopćenje policije.








 

26. travanj 2024 18:52