StoryEditor
Crna kronikaOružano razbojništvo u bjelovarskoj poslovnici Štedno-kreditne zadruge

Bjelovar: odnio skroman plijen od tisuću kuna

Piše PSD.
19. ožujka 2008. - 17:07

Maskirani muškarac danas je oko 10,32 sata, prijeteći oružjem, opljačkao u Bjelovaru poslovnicu osječke Štedno-kreditne zadruge "Zalet-Micro" d. o. o., priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Bjelovarska policija navodi kako je nepoznati maskirani muškarac ušao u Štedno-kreditnu zadrugu "Zalet-Micro" u Franjevačkoj ulici 2 te, prijeteći pištoljem, od 25-godišnje zaposlenice, koja je bila sama u poslovnici, zatražio novac i ona mu je predala svotu od više tisuća kuna. Nakon toga razbojnik je pobjegao pješice u nepoznatu smjeru.

Kad je izlazio iz poslovnice, pljačkaš je s glave skinuo crnu kapu s prorezima za oči, koju je stavio u vjetrovku, a na glavu je stavio svijetloplavu kapu sa štitnikom.

Po iskazu zaposlenice počinitelj je visok oko 175 cm, neutvrđene dobi, jače tjelesne građe, obučen u vjetrovku s kukuljicom, koja je u gornjem dijelu sivocrne boje, u središnjem dijelu blago maslinastozelene, a donji rub je svijetlozelene boje. Bio je obučen u svijetloplave traperice i smeđe športske cipele sa svijetlim umetcima sa strane.

Policija traga za počiniteljem toga kažnjivog djela i moli građane koji bilo što znaju o počinitelju da to jave u Policijsku postaju u Bjelovaru ili na telefon 92.

(H)

#PLJAČKA

Izdvojeno

09. srpanj 2020 07:12