StoryEditorOCM
Više od sportaSIROVE STRASTI

Zbog pohotne mame dobio otkaz u Lakersima? Spavala je s njegovim suigračem, a onda završila sa sinom Michaela Jordana

Piše Sport SD
21. listopada 2023. - 14:25

LA Lakersi su odlučili otpustiti 22-godišnjeg košarkaša Scottyja Pippena Juniora. Sin slavnog košarkaša navodno je otkaz uoči nove NBA sezone dobio zbog svoje pohotne 49-godišnje mame Larse.

Larsa je godinama bila u braku s legendarnim Scottijem Pippenom, ali već davno je ta romansa završila, a Larsa prešla na druge košarkaše. Najprije je imala aferu s Tristanom Thompsonom, a onda i sa sinovim suigračem iz Lakersa Malikom Beasleyem što je Pippenu Junioru izazvalo brojne probleme i podsmijehe u svlačionici, pišu Sportske novosti.

Nakon što je prekinula vezu s Beasleyjem završila je s Marcusom Jordanom, sinom jednog od najvećih košarkaša svih vremena Michaela Jordana koji je godinama dijelio svlačionicu s njenim bivšim mužem i Scottyjevim ocem.

Iako je Larsa 16 godina starija od Marcusa, par se želi vjenčati i osnovati obitelj. To je navodno iznerviralo Michaela koji joj se osvetio tako što je Scottyju namjestio otkaz.

- Bila su potrebna dva poziva. Michael Jordan je nazvao Magica Johnsona, a Magic vlasnicu Lakersa Jeanie Buss. To je sve što je bilo potrebno - smatra poznati američki reper Cam‘ron koji ima podcast s poznatima s ulica Hollywooda.

Cam‘ron je svoju teoriju potkrijepio dokazima. Pippen Junior je odlično igrao u Razvojnoj ligi gdje je za South Bay ubacivao preko 21 poen i obično nakon takvih partija svi dobiju priliku za dokazivanje, no Scotty je odigrao samo šest utakmica u kojima je prosječno na parketu proveo tek pet minuta.

- Koštala je sina posla ovim sra*** kojeg radi. Na kraju samo Scotty može biti sje*** - zaključio je Cam‘ron.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 03:12