StoryEditorOCM
Vaterpologreškom na grešku

I u Splitu uoči dočeka zlatnih vaterpolista napravljen veliki gaf, imamo mail koji otkriva veliki propust

Piše P. S.
19. veljače 2024. - 12:52

Grad Zagreb se pošteno obrukao činjenicom da je ostao nijem za organizaciju dočeka svjetskih prvaka, naših vaterpolista. Uzvratio je zato Grad Split te se splitskoj ekipi iz reprezentacije priprema doček, danas od 15.30 već kreće program na Rivi, a dolazak reprezentativaca očekuje se oko 16.30.

No, ni u gradu pod Marjanom nije moglo proći bez gafa. Čestitka Splitskog saveza športova ostavila je poprilično gorak okus kod pomoćnog trenera reprezentacije Jure Marelje. Šibenčanin je bio pomoćnik Ivici Tucku, a Marelja je, zna se, i glavni trener vaterpolista splitskog Jadrana.

A baš je u Jadranov ‘pretinac‘ stigla čestitka Splitskog saveza sportova u kojoj se čestita sedmorici igrača Jadrana, Mati Aniću, Matijasu Biljaki, Zvonimiru Butiću, Lorenu Fatoviću, Konstantinu Harkovu, Jerku Mariniću Kragiću i Josipu Vrliću.

No, u čestitki nigdje Jure Marelje, a ni Renca Posinkovića, trenera vratara. Onoga koji je brinuo o formi Marka Bijača i već opjevanog blic - heroja Mate Anića. Nisu se sjetili u SSŠ-u ni doktora Dinka Pivalice, također Splićanina. Da ne kažemo da je i Mladen Drnasin, predsjednik HVS-a ujedno i predsjednik Jadrana. 

Ako već u čestitki stoji ‘članovima‘, a ne igračima, jasno je da je napravljen propust. 

image

Čestitka Splitskog saveza športova

Sd/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:34