Array ( [view] => item )
noget
StoryEditor

Što je Maradona konzumirao na klupi? Iz kluba su se oglasili priopćenjem, evo o čemu se radi

Piše R.R.
19. veljače 2020. - 20:46
AFP/Ronaldo Schemidt

Sportski svijet je bio u šoku nakon što je postao virtualni hit snimka s klupe Gimnasije gdje prilazi jedan čovjek i pruža "paketić" Diegu Maradoni za vrijeme dvoboja njegovog kluba protiv Rosario Centrala. Na snimci je vidljivo kako su pomoćnici vrlo brzo reagirali i zakloniti Maradonu od objektiva kamera kako se ne bi vidjelo što uzima.

Po društvenim mrežama je krenula lavina komentara i svi su bili uvjereni da slavni Diego ponovno obilato konzumira kokain. Tim povodom su se dan kasnije oglasili i iz kluba Gimnasia kako bi spriječili daljnje razvlačenje po medijskim stupcima.

U priopćenju poslanom javnosti stoji da je Diego Maradona popio lijek za tlak, koji je kod slavnog nogometaša izuzetno visok, a da su ga pomoćnici sakrili od kamera kako javnost ne bi bila upoznata sa zdravstvenim problemom.

Za čas su eto otkrili samo problem kojega su u klubu znali, iako Maradona na klupi ne izgleda baš kao osoba koju "valja" tlak. Zločesti su nadodali da s obzirom na to kako mu momčad igra da bi i "zdravijim" trenerima sigurno skočio tlak, no mnogi su se pak složili da nije bilo potrebno za onakvu reakciju pomoćnika, posebno što se na snimci vidjelo da su je jedan od "zaštitnika" pružio bočicu s vodom kako bi mu lakše "prošlo".

Izdvojeno

31. srpanj 2020 11:55