StoryEditorOCM
Strani nogometkažnjen i novčano

Stigla kazna Bjelici za udaranje Sanea: mogao je proći puno gore, nije se bunio

Piše HINA
25. siječnja 2024. - 17:54

Trener nogometaša Union Berlina i bivši trener Dinama Nenad Bjelica suspendiran je na tri utakmice, dan nakon što je dobio crveni karton jer je tijekom utakmice udario napadača Bayerna Leroya Sanea.

 U 74. minuti Bayernov nogometaš Leroy Sane želio je uzeti loptu kako bi izveo aut i tom prilikom je izbio iz ruke Bjelici, koji ju je zadržavao. Hrvatski trener berlinskog kluba na to je suparničkog igrača gurnuo i dva puta udario u lice, zbog čega je isključen.

Trener Union Berlina zbog toga je suspendiran na tri utakmice te će propustiti utakmice protiv Darmstadta, Leipziga i Mainza, a kažnjen je i s 25.000 eura, objavio je Njemački nogometni savez.

Slučaj je tretiran kao "nesportsko ponašanje", a Bjelica je prihvatio kaznu, priopćio je Savez. Bjelica je nakon utakmice koju je Bayern dobio 1-0 rekao da se njegovo ponašanje ne može tolerirati, ali je dodao i da se neće ispričavati Saneu, tvrdeći da ga je igrač Bayerna provocirao i gurao. Hrvatski trener je dodao kako je bio "malo uzbuđen" u trenutku incidenta jer neposredno prije toga njegovoj momčadi nije dosuđen jedanaesterac.

Union Berlin trenutno je 15. na ljestvici Bundeslige, tri boda udaljena od zone ispadanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:08