StoryEditor
Strani nogometopustio se

Everton zgrožen ponašanjem svoje mlade zvijezde: usred pandemije priredio kućnu zabavu i javno objavio fotografije

Piše Hina
26. travnja 2020. - 13:26
AFP

"Everton FC je zgrožen saznanjem o incidentu u kojem je član prve momčadi ignorirao naputke Vlade i klupske propise vezane za krizu izazvanu koronavirusom", stoji u priopćenju engleskog premierligaša nakon što su u engleskom tabloidu osvanule fotografije 20-godišnjeg napadača Moisea Keana koji je u subotu priredio opuštenu kućnu zabavu za svoje prijatelje.

"Klub je igraču izrazio svoje veliko razočaranje i jasno dao do znanja da je takvo ponašanje neprihvatljivo. Everton je redovno izražavao važnost pridržavanja Vladinih naputaka, uključujući pravila i savjete za ponašanje unutar i izvan doma, kroz niz službenih priopćenja svim našim djelatnicima pa tako i igračima", stoji u priopćenju.

No, za 20-godišnjeg talijanskog napadača koji je prošlo ljeto stigao u Everton iz Juventusa te upute očigledno nisu bile dovoljno jasne ili nije mislio da se na njega odnose, a nije ni pokušao sakriti svoj prijestup, objavivši nekoliko video snimki putem društvene mreže Snapchat.

Kean je tako slijedio loš primjer nogometaša Manchester Cityja, koji je organizirao privatnu zabavu sa dvije prostitutke, o čemu su također izvijestili britanski mediji. Walker se pokajao i putem priopćenja ispričao za to što je izdao obitelj, prijatelje, klub, navijače i javnost.

U Velikoj Britaniji je od posljedica bolesti COVID-19 preminulo više od 20.000 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. siječanj 2021 23:26