StoryEditorOCM

Drama u Španjolskoj: Real zabio sekundu nakon zadnjeg zvižduka, gol nije priznat

Piše HINA, SPORT SD
2. ožujka 2024. - 23:47

U dvoboju 27. kola Primere Valencia i Real Madrid su na Mestalli odigrali 2-2.

Vinicius Junior spasio je Real Madrid od drugog ovosezonskog poraza u španjolskom nogometnom prvenstvu. Brzi 23-godišnji Brazilac postigao je oba pogotka za Madriđane u subotnjem remiju 2-2 (1-2) u Valenciji.

Valencia je vodila 2-0 nakon pogodaka Huga Dura (27) i Romana Jaremčuka (30.). Vinicius Junior je prvi pogodak postigao u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena (45+5), a izjednačio je udarcem glavom u 76. minuti.

Luka Modrić je ušao u igru u 63. minuti.

No, treba spomenuti da je Real zabio i treći pogodak, ali - sekundu nakon posljednjeg zvižduka. Naime, sudac Jesus Gil Manzano svirao je kraj susreta sekundu prije nego je lopta odletjela u kazneni prostor Valencije, gdje je najviši u skoku bio Jude Bellingham i glavom poslao loptu u mrežu. Kada su shvatili da pogodak ne vrijedi, Realovi igrači krenuli su žestoko prosvjedovati na sudačku odluku, ali u Madrid se vraćaju s jednim osvojenim bodom. S obzirom na to da u raspravi nije nedostajalo grubih riječi i naguravanja, u gužvi je "pocrvenio" nesuđeni strijelac, Bellingham, koji će propustiti (barem) idući dvoboj Reala.

Real trenutno ima sedam bodova ispred Girone i devet ispred FC Barcelone. Girona u nedjelju gostuje kod Mallorce, a Barcelona mora na petoplasirani Athletic Bilbao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:35