StoryEditorOCM
Strani nogometloša procjena

Chelsea odbio 80 milijuna za krilnog igrača, a sada, tri godine kasnije, ga prodaje za skromnih pet milijuna eura

Piše Hina
28. srpnja 2023. - 17:55

Krilni igrač Chelsea Callum Hudson-Odoi (22) na izlaznim je vratima "Bluesa", a karijeru bi trebao nastaviti u Fulhamu, prenose "otočki" mediji.

Mediji nagađaju kako bi Hudson-Odoi sa Stamford Bridgea mogao preseliti na Craven Cottage za nešto više od pet milijuna eura.

Mladom krilnom igraču idućeg ljeta završava ugovor i za "Bluese" postoji opasnost da napusti klub bez odštete. Novi menadžer Chelsea Mauricio Pochettino ne računa na njegove usluge, a klub se želi i osloboditi njegove tjedne plaće koja iznosi oko 150.000 eura.

Zanimljivo, za Hudoson-Odoija je prije tri sezone veliki interes pokazivao Bayern koju je nudio 80 milijuna eura, međutim Chelsea je odbio ponudu njemačkog velikana označivši igrača važnim za budućnost kluba.

Hudson-Odoi je u ožujku 2019. debitirao za englesku reprezentaciju u ogledu protiv Češke postavši najmlađi igrač koji je ikada debitirao u natjecateljskoj utakmici u dresu "Gordog Albiona" sa 18 godina i 135 dana, oborivši rekord Duncana Edwardsa iz 1955. za 40 dana.

Međutim, u godinama koje su uslijedile ostao je bez mjesta u redovima Chelsea, ali i engleske vrste, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Bayer Leverkusenu upisavši 14 nastupa.

Za reprezentaciju je do sada sakupio tri nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:04