StoryEditorOCM
Ostaloviralni hit

Konobarica u donjem vešu se poigrala sa velikim UFC prvakom: ‘Bio si lagan zalogaj‘

Piše R. R.
15. svibnja 2023. - 22:06

Nevjerojatan snimak prikazuje bivšeg UFC prvaka Lukea Rockholda kako ga konobarica u donjem vešu diže na leđima, a video 38-godišnjaka je brzo postao viralan. Na snimci se može vidjeti da je Rockhold prebačen preko ženskih leđa, žena u donjem vešu je potom čučnula i počela ga dizati dok su ostali sa čuđenjem promatrali šta se događa.

Druga konobarica, također u samom donjem rublju, otvorenih usta je gledala kako njena kolegica radi čučnjeve, a činilo se da Rockhold također uživa.

- Nadamo se da si joj dao dobru napojnicu - jedan je komentara na Rockholdov video koji je zaista mnoge ostavio u čudu.

Ubrzo je otkriveno da je konobarica ustvari bila Taylor Lewis koja je inače kondicijski trener.

- Bio si lagan zalogaj. Mogla sam odraditi 15 čučnjeva bez problema - poručila je atraktivna plavuša.

Bivši prvak u srednjoj kategoriji posljednji put u UFC-u se borio prošle godine. Tri godine nakon svog debija u poluteškoj kategoriji protiv Jana Blachowicza, Rockhold se vratio u srednju kategoriju kako bi se suočio s Paulom Costom na UFC-u 278 u Utahu. Odlično se borio, imao niz sjajnih poteza, ali odlukom sudaca pobjeda je pripala Costi, te je tako okončana Rockholdova avantura u UFC-u.

Na vrhuncu svoje moći, Rockhold je osvojio UFC-ov naslov prvaka u kategoriji do 84 kg pobijedivši Chrisa Weidmana u prosincu 2015., ali ga je šest mjeseci kasnije izgubio od Michaela Bispinga.

Nedavno se vratio borbenoj akciji debitirajući u BKFC-u. Rockhold je izgubio od Mikea Perryja tehničkim nokautom u drugoj rundi u Coloradu. Unatoč posljednjem neuspjehu, 38-godišnji Rockhold se odlučio nastaviti boriti, ali više ne u BKFC-u jer sada traži unosne prilike negdje drugo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 13:28