StoryEditorOCM
Košarkaogorčeni na suce

Srbi optužuju Hrvate za krađu usred Beograda: ‘Sramota, ovo je skandal godine‘

Piše Sport SD
7. ožujka 2024. - 18:52

Košarkašice Partizane nakon poraza od Budućnosti (75-74) ostale su bez plasmana na Final Four WABA lige. Pojedini srpski mediji za takav neuspjeh optužuju ni više ni manje, nego - Hrvate.

Prema njihovu mišljenju, sudačka trojka Katić-Hartman-Holjevac propustila je 12 sekundi prije kraja isteka regularnog vremena dosuditi prekršaj nad košarkašicom Partizana, Jovanom Boričić, koja se pri zaostatku od jednog koša sjurila prema protivničkom obruču, ali nije uspjela položiti za pobjedu i eventualni plasman na Final Four.

"Utakmicu je obilježila skandalozna odluka hrvatskih sutkinja u posljednjem napadu Partizana. Naime, hrvatski arbitri nisu dosudili očigledan prekršaj nad Jovanom Boričić i tako su izravno utjecali na ishod ove utakmice", piše Kurir.

"Iako su borbom i prikazanom igrom protiv najbolje ekipe u ligi to svakako zaslužile, košarkašicama Partizana na putu ka ostvarenju velikog uspjeha ispriječili su se hrvatski arbitri", zaključuju.

Snimku sporne situacije pogledajte OVDJE

Na Final Fouru WABA lige koji se igra u Podgorici 23. i 24. ožujka nastupit će Budućnost Bemax, Cinkarna Celje, Orlovi i Sloga Požega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:12