StoryEditorOCM
Hajdukpeh za pehom

Novi peh za Ivankovića, listi ozlijeđenih hajdukovaca pridružilo se još jedno ime, pauzirat će do kraja sezone

Piše K. M.
23. travnja 2024. - 14:18

Niz pehova poharao je Hajduk tijekom ovog proljeća i raspršio šampionske ambicije s kojima su ‘bijeli‘ ušli u početak sezone. Jesenski dio prvenstva završili su na prvom mjestu i očekivalo se da će nastavak biti u pobjedničkom ritmu, ali već na prvim koracima proljeća je došlo do posrtanja.

Poraz od Rijeke, a potom i remi s Osijekom pa par utakmica kasnije i Varaždin sve do negativnog niza od pet poraza prekinutog u Koprivnici bili su trenuci koji su zakočili ‘bijele‘ u borbi za trofeje ove sezone.

Loše rezultate pratila je i teška situacija s ozljedama koje su sužavale kadar momčadi Mislava Karoglana, a sad i Jure Ivankovića. Ranije su se ozlijedili Dario Melnjak i Ferro, načeti su igrali veći dio Marko Livaja, Zvonimir Šarlija i još neki, a zbog ozljeda neko vrijeme nije bilo ni Fahda Moufija te Filipa Uremovića, dok se u formu nakon ozljede tek vraća Ivan Perišić.  

image

Roko Brajković

Tom Dubravec/Cropix

Listi ozlijeđenih sad se priključio još jedan igrač u Ivankovićevom kadru, a riječ je o krilnom napadaču Roku Brajkoviću koji ove sezone igra na dvojnoj registraciji u Solinu. Brajković je na treningu ozlijedio gležanj i prema prvim informacijama oporavak će trajati do kraja aktualne sezone. 

Na posljednjoj utakmici u Koprivnici kadar su popunila dva mlada igrača Mateo Jurić-Petrašilo te Noa Skoko, a nije isključeno da u idućoj utakmici protiv Rudeša u službenom zapisniku bude još koje ime iz juniorske momčadi ili s dvojne registracije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 14:18