StoryEditorOCM
Hajdukatmosfera sve luđa

Evo prilike za navijače Hajduka, novi kontingent ulaznica za finale Kupa na vidiku, postoji samo jedna caka...

Piše Krešimir Gulin
19. svibnja 2023. - 14:11

Šibenik i Hajduk za finalnu utakmicu Kupa dobili su po trećinu kapaciteta stadiona na Rujevici. Ili, svakom klubu pripalo je po 2525 ulaznica.

Kontingent namijenjen navijačima Bijelih ‘planuo‘ je za samo sat vremena. S druge strane, prodaja karata za Rijeku na Šubićevcu teče kudikamo sporije.

Prvih nekoliko dana išlo se puževim korakom, baratalo se brojkom od tek stotinjak prodanih ulaznica.

Međutim, kako je tjedan odmicao interes je bivao sve veći. Prema podacima iz kluba sa Šubićevca koje smo dobili u petak oko podneva trenutačno je otišlo oko 600-njak karata za finale na Rujevici.

Na tu brojku još treba dodati i ulaznice koje će kupiti Funcuti, najvatreniji navijači Šibenika, koji organizirano putuju u Rijeku na dan utakmice.

Budući da će karte za finale biti u prodaji još u subotu i nedjelju očekuje se da će brojka još poprilično narasti sa sadašnjih 600 karata.

Vjerojatno bi interes u Šibeniku bio i veći da se finale ne igra usred radnog tjedna (srijeda, 19 sati) pa mnogi ne mogu na put zbog radnih obveza.

Euforiju je ohladio je i loš plasman Šibenika koji je u grčevitoj borbi za ostanak.

Unatoč svemu, ne treba sumnjati da će Narančasti imati dobru podršku u borbi za svoj prvi trofej. No, ako dio ulaznica ostane neprodan, ostaje pitanje hoće li navijači Hajduka imati priliku kupiti ih?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:14