StoryEditorOCM
Domaći nogometknjaz kod vatrenih

Petković se skroz otvorio, o Perišiću kaže: ‘Uvijek trči i luduje. I puno priča. Jako puno priča...‘

Piše Sport SD
23. travnja 2024. - 07:48

Uoči Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj krenula je emisija ‘Knjaz kod Vatrenih‘, a voditelj Robert Knjaz u svakoj će epizodi posjetiti jednog reprezentativca Hrvatske i na zanimljiv način ispričati njegovu priču. Prvi gost Roberta Knjaza bio je nogometaš Dinama Bruno Petković.

Otkrio je Petković da su svi u njegovoj obitelji bili hajdukovci i da se razočarao u Hajduk te zarekao da nikad neće obući bijeli dres.

- Neki ljudi su kontaktirali mog oca i tražili su neki mali poguranac da dođem u Hajduk. Koliki novac? Nije mi otac rekao. Tada sam kao dijete sam sam sebi rekao da neću nikad doći u Hajduk. Kad sam došao u Dinamo, primili su me otvorenih ruku i odlučio sam ostati, otkrio je Petković Knjazu.

image
Ante Čizmić/Cropix

U jednom dijelu emisiju Knjaz je nabrojao nekoliko životinja, a Petković je trebao svaku od njih trebao usporediti s nekim od reprezentativaca. Najduže je Petković pričao o Perišiću.

- Pijetao je Ivan Perišić. Zvali su ga koka. Uvijek trči i luduje. I puno priča. Jako puno priča. Uvijek je tu u pozitivnom smislu. Savjetima o pozicioniranju. Dosta nas bodri i ohrabruje.

Za Modrića je kazao:

- On je lav, kralj, kapetan. ‘Riče‘ na sve kad se izgubimo, viče na suce, na nas, viče na protivnike.

Odabrao je Petković i životinju za sebe.

- Za mene bi bio najbolji vuk, rekao bih da sam vuk. Oni su uvijek u čoporu, a ja sam uvijek za ekipu. Iskren sam, prijatelj - zaključio je Petković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:07