StoryEditorOCM
Domaći nogometKIŠA, A VRUĆE...

Kakva drama u Maksimiru! Pljušte ostavke, Barišić sazvao hitnu sjednicu, želi izbaciti ‘svoje ljude‘ koji su za Zajeca?

Piše M. Bi.
10. ožujka 2024. - 09:58

Kakva drama u Maksimiru! Uoči današnjih izbora za predsjednika kluba aktulani čelnik Mirko Barišić sazvao je hitnu sjednicu u 11 sati! O čemu se, zapravo, radi, što se događa?

Zadnje informacije iz Maksimira govore da je Barišić, po svemu sudeći, izgubio većinu u klupskoj Skupštini, međutim, ne miri se s porazom, pa zajedno s Nikolom Hanželom navodno iz Skupštine kluba želi izbaciti ljude koji su izabrani s njihove liste, a koji su sat vremena kasnije na sjednici svoj glas htjeli dati Velimiru Zajecu, Barišićevom protukandidatu.

To su Janko Gogolja, Lovro Maržić i Hrvoje Josip Balen, sva trojica su među Barišićevih 35 skupštinara, sva trojica su se već javno izjasnila da će glasati za – Zajeca!

image

Zajec...

Damjan Tadić/Cropix

Vruće je u Dinamu ovih dana, bori se za vlast. Već jučer je predsjednik Nadzornog odbora kluba Ognjen Naglić javno izrazio sumnju da su izbori za članove Skupštine kluba lažirani jer je kružio šalabahter na kojem su bili označeni ljudi za koje se mora glasovati, pisali smo o tome:  https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/skandal-trese-dinamo-uoci-povijesnog-dana-izbori-su-namjesteni-vidio-sam-salabahter-barisicu-daj-ostavku-1370716.

Potom je Denis Oroši podnio ostavku kao član te iste Skupštine: https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/velika-drama-i-preokret-uoci-izbora-u-dinamu-bad-blue-boysi-ga-prozvali-on-u-kljucnom-trenutku-podnio-ostavku-1370891

A danas je na rasporedu hitna sjednica Mirka Barišića, odmah potom i predsjednički izbori. Svaka "demokracija" u povojima ima poteškoća, pa tako i ova maksimirska...

Detaljnije o svemu možete pročitati ovdje.

image

Ovako se glasovalo...

Ronald Goršić/Cropix
image

Kiša...

Vanesa Pandžić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 23:08