StoryEditorOCM
Splitraskrinkavanje...

Splitska gradska vlast povukla neočekivan potez i bacila oporbi rukavicu u lice. Ivošević se hvali: Odlučili smo sami...

Piše split sd
28. ožujka 2024. - 14:18

Dogradonačelnik Bojan Ivošević na svom Facebooku profilu otkrio je da je gradonačelnik Ivica Puljak predložio sazivanje tematske sjednicu o Javnoj ustanovi za upravljanje Park šumom Marjan. 

- Prošlo je više od mjesec dana (19.02.2024.) otkad su splitski HDZ-ovci iznijeli brojne klevete u javni prostor na naš račun i na račun JUPŠ Marjan, najavili tematsku sjednicu i do dan danas nisu predali potpise za istu.

Marjan koji je simbol njihove političke trgovine, toleriranja bespravne gradnje i nesposobnosti, nakon što je predsjednik RH odredio datum nacionalnih izbora, očito je tema koju su htjeli izbjeći u predizborno vrijeme.

S obzirom da je jedini stvarni skandal na Marjanu ponašanje DIRH-a i glavnog državnog inspektora Andrije Mikulića prema bespravnoj gradnji u zaštićenom području (o čemu imamo i pisane dokaze) odlučili smo sami sazvati navedenu tematsku sjednicu i raskrinkat ih. Vidimo se - napisao je Ivošević.

image

Status Bojana Ivoševića o prijedlogu tematske sjednice o Marjanu

Facebook/Screenshot

U prijedlogu za održavanje tematske sjednice "Stanje u Park-šumi Marjan" predložen je i sljedeći dnevni red: bespravna gradnja u Par-šumi Marjan i postupanje DIRH-a, poslovanje Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan te gospodarenje šumom u Park-šumi Marjan. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:31