StoryEditorOCM
SplitŠTO REĆI

Policija uhitila mladića koji je urinirao po Smoji: razlog je malo reći bizaran, a čeka ga i 15 dana zatvora

Piše Marko Didić
3. studenog 2023. - 10:43

Uistinu ljudi imaju čudne motive za svoje sulude postupke. Tako je 27-godišnji K.T. iz Splita išao urinirati po Smojinom spomeniku, samo zato da bi zezao svoju djevojku koja obožava Smoju. Da, upravo tog lika su policijski službenici u roku od 24 sata nakon objavljivanja snimke pronašli i prijavili.

Na snimci se vidio tada policiji nepoznati muškarac kako se drsko i nepristojno ponaša na javnom mjestu. Nakon što je 1. studenog 2023. godine, objavljena snimka na kojoj nepoznati muškarac tijekom noći urinira po spomeniku Miljenku Smoji postavljenom u Splitu, na Obali Ante Trumbića, policijski službenici su odmah po saznanju za događaj započeli kriminalističko istraživanje i postupak otkrivanja identiteta muškarca sa snimke.

Policijski službenici su utvrdili identitet muškarca i on je jučer, 2. studenog 2023. godine, uhićen i doveden u službene prostorije Prve policijske postaje Split. Provedenim istraživanjem nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja protiv javnog reda i mira i to članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je danas uz optužni prijedlog odveden na Općinski prekršajni sud u Splitu gdje mu je sutkinja Ana Belić Radovani izrekla kaznu od 15 dana zatvora i upravo ga vode na Bilice gdje će odslužiti kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 23:17