StoryEditorOCM
SplitTORCIDA-SJEVER

Pogledajte ovog danskog ‘kralja‘! Stigao je u Split samo radi Hajduka, ali avaj...‘Nisam znao da ne mogu bez majice‘

Piše Božidar Lončar
13. travnja 2024. - 12:47

Split vrvi od turista kao da je već vrhunac sezone. Nakon izlaska u petak, domaći i strani u điru su po gradu koji je sinoć izgledao šporko, no, hajde, nakon ponoći još nema mnogo ljudi vani i do jutros to izgleda pristojno. Tek je počelo pa se još može zažmiriti dežurnim službama.

Ali, neke navike se ne mijenjaju. Nakon što smo objavili divljanje turista u staroj gradskoj jezgri i to pored islamske vjerske ustanove, gola tijela i tetovaže već se mogu vidjeti u centru grada.

image
Božidar Lončar/

Ekipa u pozadini slike stiže iz Danske i prvi put su ovdje. Došli su zbog Hajduka, a nisu znali da se majice moraju obući. Nema znakova u okolini kao ni redara. Na kraju smo ih mi upozorili pa je Danac krenuo brže-bolje oblačiti majicu. Doduše, nisu znali ni da je Poljud sutra zatvoren za gledatelje. 

- Lijepo je vama ovdje, mi smo prvi put. Nama je gore hladno, vama ovdje idealno. Došli smo zbog Hajduka, ali je Poljud zatvoren. Nisam znao da ne smijem biti gol do pasa, evo obući ću se - kazao je dok ga je ekipa zadirkivala zbog toga kao da je znala da će netko reagirati i upozoriti ga.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:09