StoryEditorOCM
SplitNAKON 10 MJESECI

Konačno je održan prvi sastanak Grada Splita i bolnice oko smještaja roditelja bolesne djece. Osnovana je radna skupina

Piše B. L.
15. rujna 2023. - 17:02

Došao je konačno i taj dan - danas je održan prvi sastanak predstavnika Grada Splita i KBC-a Split oko protokola Kuće za roditelje u sklopu objekta "Četiri palme", koji je završen prije 10 mjeseci. A nesretni roditelji još uvijek ne mogu do smještaja u navedenoj zgradi.

image
Nikola Vilić/Cropix

Zanimalo nas je lako je prošao sastanak, pa smo bolnici poslali upit u kojem smo tražili odgovore na pitanje tko je sve bio nazočan, što je dogovoreno, je li potpisan ikakav ugovor o suradnji te kad će se opet naći za zajedničkim stolom.

image
Grad Split

- Održan je radni sastanak u svezi protokola "Kuće za roditelje" u objektu "Četiri palme". Formirana je zajednička radna skupina koja će usuglasiti proceduru. O svim detaljima javnost će pravovremeno biti obaviještena - ovako je glasio kratki odgovor koji smo dobili iz KBC-a Split.

image
Paun Paunović/Cropix

Dakle, osnovana je radna skupina. Nadamo se da će biti brza i efikasna po pitanju što bržeg rješavanja ustroja kuće za roditelje djece koja se liječe u splitskoj bolnici. Jer, sramota je da ova njihova situacija ovako dugo traje. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:56