StoryEditorOCM
SplitEPILOG DRAME

Kako to da je u KBC-u Split nakon nereda zaprimljeno 8 policajaca i samo jedan navijač? Kirurg: ‘Vjerojatno se boje...‘

Piše P. K.
4. travnja 2024. - 13:52

Iz KBC-a Split kažu da su nakon nereda koji su uslijedili nakon utakmice Hajduk - Dinamo zaprimili osam policajaca i jednog navijača. Svi oni dobro se oporavljaju, uključujući i policajca koji je operiran zbog frakture bedrene kosti.

- Od ovih osam šestorica su obrađeni na hitnom kirurškom prijemu i pušteni su na kućnu njegu, zbog lakših tjelesnih ozljeda, uglavnom nagnječenja ekstremiteta. Jedan policajac imao je opekline glave i vrata te je također ambulantno obrađen i pušten na kućnu njegu.

Jedan interventni policajac imao je prijelom vrata bedrene kosti, tijekom večeri je operiran, trenutno je u procesu oporavka i dobro se osjeća, nadamo se da će sve biti u redu. Navijač je isto imao lakše ozlijede glave i ramena, također je ambulantno obrađen i pušten na kućnu njegu - kazao je Josip Knežević, specijalist opće kirurgije i traumatologije te voditelj Odjela za opću i gerijatrijsku ortopediju i traumatologiju.

Što se tiče malog broja navijača koje su zaprimili, Knežević kaže da ih je vjerojatno bilo više, ali se nisu javili zbog straha od istrage i otkrivanja identiteta. 

image

Dr. Josip Knežević

Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 11:50