StoryEditorOCM
Splitiznimna gesta

Izgubila novčanik, ali pronašla srce veliko poput Splita: žena zamolila za pomoć, ovakvu ponudu nije očekivala

Piše Split SD
6. siječnja 2024. - 19:56

Nesvakidašnju, ujedno iznimnu gestu doživjela je Splićanka T. I. čija je kći jučer, između 16.30 i 18.30 sati, izgubila novčanik na potezu između Rive i Prokurativa.

Majka je u Facebook grupi Split i oko Splita  napisala kako je unutra bilo nešto novca što kćeri puno znači, jer je bio u pitanju njezin džeparac za ove blagdane.

"Mole se svi koji su pronašli novčanik da mi se jave privatno, objasnila sam joj da ima puno poštenih ljudi!", napisala je splitska mama unaprijed svima zahvalivši.   

Javila se nešto kasnije, dirnuta porukom dobivene od gospođe V. M. u kojoj je stajalo sljedeće:"Evo vidila sam da vam je kćer izgubila novčanik s džeparcem. Koliko je novca bilo? Mogu li joj nešto refundirat‘?".   

"Nismo našli novčanik, ali ova poruka koju sam maloprije dobila u inbox je najljepša nagrada, ima još krasnih ljudi oko nas. Mala će opet zaraditi džeparac tako da nam nije potrebno, ali svakako hvala gospođo V.M. na lijepim riječima. Baš ste nas razveselili koliko ste ljubazni", ganuto je napisala T. I.. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:17