StoryEditorOCM
SplitIma još mjesta

Banovina raspisala natječaj za zapošljavanje djelatnika na važnom radnom mjestu. Zna se i tko će mu biti šef...

Piše Split SD
18. svibnja 2023. - 15:58

Leona Grgić, ovlaštena pročelnica Upravnog odjela za komunalne poslove raspisala je javni natječaj za pomoćnika pročelnika tog upravnog odjela na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri mjeseca. Objavljen je na web stranici Grada, ali je poveznica objavljena na Facebook profilu zamjenika gradonačelnika Bojana Ivoševića.

Od stručnog znanja traži se magistar tehničke/društvene struke ili stručni specijalist tehničke/društvene struke, najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, državni stručni ispit, organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje upravnim tijelom.

image

Leona Grgić

Tom Dubravec/Cropix

Osoba koja ispunjava ostale uvjete, a nema položen državni stručni ispit, može biti primljena u službu, uz obvezu polaganja ispita u roku od jedne godine od prijma u službu. Obrazac prijave može se preuzeti na web-stranici Grada Splita koji će biti objavljen uz tekst natječaja. 

Za osobe koje ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja i stekle su status kandidata prijavljenog na natječaj bit će provedena prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua. Intervju se provodi samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50 posto bodova na pisanom testiranju.

Na oglasnoj ploči Grada Splita (u prizemlju zgrade gradske uprave, Split, Obala kneza Branimira 17, Split) i na web stranici www.split.hr naveden je opis poslova, podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava natječajem, način obavljanja prethodne provjere znanja i pet sposobnosti kandidata, područje provjere te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za provjeru.

Na oglasnoj ploči Grada Splita i službenoj web stranici Grada Splita, bit će objavljeno vrijeme održavanja provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje pet dana prije održavanja provjere.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se u roku od 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Grad Split, Ured Grada - Odsjek za ljudske potencijal - stoji, između ostalog, u natječaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 16:53