StoryEditorOCM
Zvijezde onlineUKRALA PAŽNJU

Umjesto u formule, na utrci gledali u nju; Slavna manekenka u razuzdanom izdanju podigla prašinu

Piše SCENA SD
21. studenog 2023. - 08:35

Heidi Klum pokazala je više nego sakrila u Las Vegasu! Pedesetogodišnja manekenka nije nosila majicu u izlasku sa svojim suprugom Tomom Kaulitzom na utrci Formule 1. Nosila je kratke hlače visokog struka, mrežaste čarape, visoke čizme i preko golog tijela crnu kožnu jaknu koju nije zakopčala.

Kaulitz (34) nosio je također potpuno crnu odjevnu kombinaciju koja je uključivala džemper i hlače. Osim fotografije sa suprugom, Heidi je objavila kako šeće pored šanka na događaju, dobro se zabavlja i pokazuje svoj modni odabir, prenosi Jutarnji list.

„Najbolji vikend na Formuli 1”, napisala je uz video.

Objavila je i snimku kako prati utrku, ali potom i snimku svog outfita.

Očito je iz javnih pojavljivanja ovog bračnog para da su si Tom i Heidi velika podrška, iako im mnogi nisu predviđali sretnu vezu zbog toga što je ona od njega starija 16 godina.

Klum i Kaulitz vjenčali su se tajno 2019. godine nakon malo više od godinu dana veze, pa je tako Klum ušla u svoj treći, a Kaulitz u drugi brak, prenosi Jutarnji list.

Heidi ima kćer Lou, sinove Henryja i Johana s bivšim suprugom Sealom, s kojim je u braku bila od 2005. do 2014. S bivšim Flaviom Briatoreom ima i devetnaestogodišnju Leni, koja je također model, a Seal ju je zakonski posvojio 2009. kada je imala pet godina.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:16