StoryEditorOCM
Zvijezde onlineISKRENO O POČECIMA

Pjevač Matija Cvek na društvenim mrežama je podijelio fotku iz mladosti, a brojni fanovi su ga hvalili

Piše SCENA SD
1. veljače 2024. - 07:31

Matija Cvek objavio je svoju fotografiju iz mladih dana uz priču o svojoj karijeri i njegovom glazbenom putu

"Lagano 11 godina života mora proć da bi danas pričali o albumima i koncertima. nije sve bilo cvijeće, al cmoljim kroz slike i sve te godine i opet mogu zaključit da sam se nauživo i upio sve kaj sam mogo. Ne bi promijenio jedan dan! Dolaze novi brutalni klinci, puno bolji neg kaj sam ja ikad bio. Volio bi da im trend bude sklon, pjevački i kvalitetan pa da sjaje kak treba i da se skupimo svi na nekom ozbiljnom sviračkom festivalu i razbijemo pred ljudima koji vole pjevače, entuzijaste i muzikante.

Bio sam na koncertu Tome i presretan sam jer je zahtjevna, a iskrena, bendovska pop mjuza dobila ozbiljnog izvođača/autora. i ostali će brzo, moraju, osjećam to !

Baljezgam a niko me niš nije pito znam, al baš me briga, veseli me jer mi se čini da će bit zanimljivo narednih godina.

Pliz budite slušatelji otvorenog uma, pozitivno nastrojeni prema svemu što od nečijih misli nastane, doživite izvođače sami po mogućnosti uživo pa ih onda kudite ili hvalite.

Sori na raspisivanjuuuu."

Odmah se javila Marijana Batinić: "Ma ti si baš gospodin."

Jedna je pratiteljica napisala: "Samo ljubav i rad, respekt!!!! Talenata ima puno...ali ništa bez znoja. Hvala ti na svim pozitivnim vibrama koje nam puštaš u svemir.", dok je druga objavila malo duži komentar: "Svaka čast Matija. Slušam te već dugo i stvarno si najbolji. U pravu si dolaze novi klinci koji su super meni osobno je najbolji Sergej Božić čovjek i da pjeva "Ringe Ringe jaja" ja bi se naježila i rasplakala. A sjećam se i tvojih početaka bila sam na jednom od prvih tvojih koncerta i sad već na desetom skoro svaku novu pjesmu sam čula uživo kad je tek nastala i bravo mogu reći da si i dalje najbolji i odličan kao prvi put."

image

Matija Cvek Advent u Zadru

Bojan Bogdanić Tz Zadar/Slobodna Dalmacija

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 03:00