StoryEditorOCM
Zvijezde onlineISKRENA PODRŠKA

Nižu se poruke podrške Severini, Ella Dvornik ostavila posebno snažnu: ‘Davno bi svi završili u košulji, ali ti...‘

Piše SCENA SD
8. veljače 2024. - 17:41

Nakon što je iz Telegramove redakcije, u medijima odjeknula sramna vijest da je srpski poduzetnik Milan Popović pokrenuo  više od 80 pravnih postupaka protiv svoje bivše zaručnice pjevačice Severine Vučković i njoj bliskih ljudi, mnogi su, poznati, i nepoznati, pružili podršku Severinu u njezinoj dugogodišnjoj kalvariji, borbi za skrbništvom. 

Među tim su postupcima i kaznene i prekršajne prijave, izvanparnični postupci, ovršni postupci, zahtjevi za revizijom upućeni Vrhovnom sudu, prijave centrima za socijalni radi, disciplinski postupci protiv njezinih odvjetnika, tužbe protiv menadžera te tužba protiv nećakinje koja s pjevačicom živi.

Severina je na svom Instagram profilu podijelila dijelove članka Telegramove novinarke, Sanje Modrić, uz opis u kojem je citirala djelić napisa koji je vjerodostojno prikazao srž borbe "Davida i Golijata", pa u opisu stoji:

"A da bi pritisak bio još veći, preko puta Severinine kuće postavljena je širokopojasna kamera. Zajedno sa susjedima, Severina je to prijavila Agenciji za zaštitu osobnih podataka i Agencija je dala nalog da se kamera ukloni. U međuvremenu, kuću na kojoj je kamera kupila je hrvatska tvrtka Milana Popovića, a njen bivši vlasnik postao je direktor u Popovićevim tvrtkama. Kamera je i dalje tamo. Taj horor traje deset godina. Dijete je odraslo. A hrvatski sustav sudi i sudi. Tako izgleda pakao." 

Severina je uz ulomak, u opis objave postavila i tekst Balaševićeve pjesme "Ne lomite mi bagrenje", a preko petsto korisnika u komentarima joj je odlučilo pružiti podršku. Među njima je i Ella Dvornik koja i sama prolazi kroz buran proces razvoda od svog bivšeg supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea, s kojim se još uvijek spori oko nekretnine u Balama. 

"Ego je bolesna stvar. A ovo je i psihičko i PRAVNO zlostavljanje! Severina tebi svaka čast prvenstveno na snazi a i na hrabrosti. Dobro je rekla… davno bi svi završili u košulji, ali ti nisi..." poručila joj je Ella. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:47