StoryEditorOCM

Nikolina Pišek objavila potresnu poruku povodom smrti malene Danke: ‘Tražila bih rehabilitaciju smrtne kazne‘

Piše SCENA SD
4. travnja 2024. - 20:01

Srbiju i regiju potresla je vijest o ubojstvu malene Danke Ilić, događaj koji je šokirao mnoge i izazvao duboku tugu i bijes diljem zemlje. Među onima koji su izrazili suosjećanje i ogorčenje je i naša poznata voditeljica, Nikolina Pišek, koja je poslala potresnu poruku na društvenim mrežama.

Nikolina Pišek je svojom emotivnom porukom na Instagramu dotakla mnoge svojom iskrenošću i dubokim osjećajima. "Koliko smo se danas otuđili od srama, poniznosti i straha, a ispunili grandioznošću i superiornošću kada dvije navodno ljudske jedinke udare dijete i, ne provjerivši diše li ga, stave u prtljažnik i izbace u smeće?", započela je Nikolina.

"Možda je malena u tom trenutku još disala, možda je imala priliku? Kakvo čudovište moraš biti da priznaš uplašenom ocu koji te zaustavi da nisi vidio dijete, a ono se možda u tom kovčegu bori za život? Je li čula očev glas? I nije mogla odgovoriti. Je li to bilo zadnje što je malena čula? Tražila bih rehabilitaciju smrtne kazne. Javno smaknuće. Da još nekome ne padne na pamet."  napisala je  Pišek na Instagramu, a objavu možete pogledati OVDJE

Tijelo ubijene Danke Ilić još uvijek nije pronađeno, a istraga je u tijeku. Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova su nakon desetodnevne akcije uhitili osumnjičene, S.J. (1974.) i D.D. (1974.), obojicu iz Bora, zbog sumnje u njihovo sudjelovanje u ovom gnusnom zločinu.

Detalji istrage pokazuju da su tragovi krvi pronađeni na automobilu osumnjičenih, što je dovelo do njihovog privođenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 19:49