StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNOVA ERA I KARIJERA

Nakon što se okušala kao kuharica, iz kuhinje će Ava pravo u politiku i na izbore: ‘Dosta je fosila u saboru‘

Piše Vanesa Tenžera
11. ožujka 2024. - 18:13

Nakon krađe pizze, Ava Karabatić bi čini se, mogla ukrasti i izbore, ali i brojne političke poene jer se naime, kani baviti politikom. Još ne znamo je li riječ o, poput ukradene pizze neslanoj šali ili se pak kriza srednjih godina kod Ave očitovala u potrazi za novom karijerom. 

Ambiciozna Ava zapucala je visoko, pa se, nakon što se okušala u ulozi kuharice, odlučila na političku karijeru. Svoju je ulogu buduće političarke shvatila ozbiljno, pa se odmah dala na posao, stoga je još jutros na svom Facebook profilu objavila svoj politički program u deset točaka, pa između ostalog, predlaže kastraciju silovateljima djece i pedofilima, 20% smanjenje plaće saborskim zastupnicima, borbu za legalizaciju prostitucije i marihuane i još štošta.

"Moj izborni program za parlamentarne izbore je izašao (link u opisu profila), sastoji se od sljedećih stavki. U programu sam navela za svaku stavku i plan provedbe, kako ne biste mislili da samo obećavam." stoji u objavi.

"U koaliciju" će Ava s Eugenom Jobstom, na TikToku poznatim kao "kurbinseen", a dvojac je iskoristio popularnost na TikToku da sve mlade građane site političke, društvene i ekonomske nepravde pozove da glasaju za njih. 

"Kandidiramo se u X. izbornoj jedinici i očekujemo podršku mladih i perspektivnih ljudi. Dosta je fosila u saboru kojima su mladi na zadnjem mistu, prominimo nepromjenjivo." kaže Eugen.

@kurbinseen Kandidiramo se u X. izbornoj jedinici i ocekujemo podrsku mladih i perspektivnih ljudi. Dosta je fosila u saboru kojima su mladi na zadnjem mistu, prominimo nepromjenjivo. #kurbinseen ♬ original sound - Eugen Jobst
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:08