StoryEditorOCM
Zvijezde online‘Joj, što bih te...‘

‘Huh, žensko sam, ali si me zavela!‘: Nives Celzijus objavila kućnu fotografiju i izazvala ludilo na Instagramu

Piše SCENA SD
13. ožujka 2024. - 20:54

"Joj, što bih te..." - napisala je Nives Celzijus na Instagramu, uz objavu seksi fotografije na kojoj pozira golih grudi, u bež korzetu, ogrnuta džemperom.

Citirala je izjavom stihove iz svoje pjesme ‘Migni, namigni‘, a fotografijom je izazvala eksploziju na društvenoj mreži.

"Huh... Žensko sam, ali i mene si zavela" - priznala joj je pratiteljica, uz emotikone vatrica.

"Eto vidiš i žene se lože na nju, a di ne bi mi muškarci! Poštovanje svakoj ženi, ali ja kad vidim Nives u ovakvom izdanju..." - nadovezao se prtitelj.

"Bila i ostala prava ženska. Ne dira se u nikoga, samo radi svoj posao i melem je. Nije napuhana" - pohvalila ju je još jedna poklonica.

Nives Celzijus je prošle godine, u velikom intervjuu koji je dala za Slobodnu, ovako odgovorila na pitanje "koja je najgora laž koju je čula o sebi"?

Mrzim seksističke priče

"Mrzim one seksističke priče koje svaku ženu s estrade etiketiraju kao parazita koji živi na račun muškaraca. Žene su u našem poslu često bolje plaćene, a i dalje nam obezvređuju naš novac i traže nam izvore bogatstva u vidu muškarca. U mom okruženju mame su hraniteljice obitelji, ne zavise od muškarca i na njihovim leđima leži cijeli taj egzistencijalni teret njihovih obitelji.

U mom domu je isto. Mojoj djeci je posve neprirodno pitati tatu za novac. Mama je ta koja radi, zarađuje i rješava sve novčane probleme i želje u skladu s mogućnostima. S jedne strane divan je i moćan osjećaj ovisiti isključivo o sebi, ali isto tako je i stresno, znajući da se nemaš na koga osloniti, da i tvoja djeca ovise isključivo o tvom radu.

To je zeznuto u našem poslu jer je nepredvidiv. Nikada ne znamo što nas čeka sljedeći mjesec, hoće li biti posla, hoćemo li biti zdravi, kod nas nema bolovanja. Nekad preuzmemo i previše posla, baš zbog tog straha, pa se preopteretimo i onda nema spavanja, kava, druženja ni privatnog života...

Ne žalim se, volim svoj posao, ali ja vrijedno radim i ne volim da se moj rad, moj novac i svi stresovi i strahovi koji idu uz to pripisuju nekom drugom" - odgovorila je Nives.

image

U veljači na reviji Ivice Skoke

Vanesa Pandžić/Cropix

Upitana kako se nosi s pogledima na ulici, priznala je:

"Ja sam introvert i u privatnom životu potpuno zaboravim na detalj da sam javna osoba, tako da mi je pogled uglavnom uperen u pločnik i ne primjećujem što se događa u stvarnom svijetu, sve dok mi se netko baš ne obrati".

Na pitanje je li stroga mama kaže:

"Naravno da popuštam gdje smatram da mogu. No znam biti i prilično stroga. Ponajviše po pitanju izlazaka. Malo sam i sebična. Volim da smo svi na okupu pa uglavnom uvijek smišljam neke razloge zašto ne mogu negdje u izlazak i preferiram da se s prijateljima druže kod kuće, da ih imam na oku".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:49