StoryEditorOCM
Zvijezde onlineIZNENAĐENJE

Ava Karabatić najavila kandidaturu na izborima: ‘Ja sam renesansna, provokativna žena, barokne osebujnosti‘

Piše SCENA SD
7. ožujka 2024. - 20:20

Hrvatska starleta Ava Karabatić iznenadila je sve na svojim društvenim mrežama: objavila je da će se kandidirati na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj!

"Poštovani građani/birači Republike Hrvatske, s ponosom vas obavještavam da sam odlučila ponovno istupiti na političku scenu kandidaturom za parlamentarne izbore. Iskrenost mi je uvijek bila vrlina, zato sam i pobjeđivala u reality formatima, tako sam i s vama podijelila zašto sam bila u dužoj medijskoj pauzi. Za ljude koji ne znaju, iza mene je težak period borbe s alkoholizmom, bila sam na odvikavanju i ne sramim se toga. Nisam krala, nisam nikom štetila, već samoj sebi. Već punih sedam mjeseci nisam okusila ni kap alkohola i osjećam se odlično, puna energije da se borim dalje. Za sebe ću ukratko reći da sam renesansna, provokativna žena, barokne osebujnosti, romantičarskih pogleda i kozmički slobodna", napisala je.

Ava je napisala da ovim putem želi zamoliti ostale zastupnike da priznaju da su u problemu alkoholizma.

"To nije nikakva sramota, jer ja i dok sam bila na rubu tog problema, nisam radila neke stvari koje danas gledam na političkoj sceni i ne mogu vjerovati da se to zaista događa. Jedino logično objašnjenje je pijanstvo. Moj slogan ove godine je: ‘Otrijeznimo se!‘. Uskoro izbacujem i politički program", nastavila je.

Ava je dodala da se suočila s izazovom prikupljanja potpisa, iako se već davno kandidirala za predsjedničke i parlamentarne izbore, jer iza sebe nije imala nikog da je "gura" i podrži.

"I ove godine se borim sama, bez stranke iza sebe, ali moja strast i predanost nisu oslabile, već su samo dobile na snazi. Nikad mi nije bila namjera niti sam blesava da mislim da mogu postati predsjednica, htjela sam samo sakupiti dovoljan broj glasova za kandidaturu da se mogu sučeljavati s političarima i da pokažem ljudima moju borbenu stranu, bez dlake na jeziku i da dobro razmisle za koga će glasati na parlamentarnim izborima za koje vjerujem da imam šanse. Vjerujem u snagu demokracije i u važnost uključivanja svih građana u politički proces. Hvala svima koji prave FB grupe podrške itd. Ja ću se također angažirati na društvenim mrežama i idemo jako. Pratite novosti na mom Instagramu, Facebooku i TikToku", napisala je Ava.

image

Ava Karabatić

Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:29