StoryEditorOCM
TV&RealityNEMA PRIJATELJSTVA

Toni, ‘Gospodin Savršeni‘: S bivšom djevojkom Stankicom ne mogu biti prijatelj niti se planiram više javno eksponirati

Piše I.P.
18. studenog 2023. - 15:50

Nakon što se doznalo da su Toni Šćulac i sedam godina starija dizajnerica Stankica Stojanović prekinuli, ‘Gospodin Savršeni‘ je sada otkrio u kakvom je odnosu s bivšom djevojkom. 

- O toj ženi mislim sve najbolje i nema nikakve zle krvi između nas. Svjestan sam toga da smo bili javni par zato što smo se upoznali u reality showu ‘Gospodin Savršeni‘. Isto tako sam svjestan dok smo bili zajedno da smo dijelili detalje i lijepe trenutke iz privatnog života s javnosti. No svjestan sam i toga da sam rekao nakon što završim s realityjem da me ne zanima svijet showbiznisa i da ne planiram dalje dijeliti svoju privatnost. Ja sam jedan običan momak i profesor na fakultetu koji je vidio svijet showbiznisa i bilo mi je to sve zanimljivo, ali mene to osobno više ne privlači. Ne želim iznositi detalje prekida kada smo i zašto okončali našu vezu. Odlučio sam i to da svoj ljubavni život više ne planiram dijeliti s javnosti - rekao je Toni za Večernji list.

image

Stankica i Toni

Dalila Žuklić/Slobodna Dalmacija

Par je bio u vezi godinu dana, a održavali su je na daljinu. Toni je četiri mjeseca proveo u Latviji kao gostujući profesor na jednom fakultetu, a Stankica je uređivala svoj stan u Banja Luci.

U intervju za Scenu nedavno je rekla kako je s Tonijem ostala u prijateljskim odnosima: ‘U odličnom smo, prijateljskom odnosu. Baš prije par dana je posjetio mene i moju obitelj. Poštovanje i briga jedno za drugog koje smo stekli za vrijeme veze, uvijek će biti dio našeg odnosa‘, rekla je. 

image

Stankica i Toni

Goran Jakus Za Rtl/

Ipak, čini se da ‘Gospodin Savršeni‘ nema prevelika očekivanja od njihovog prijateljstva.

- Ja osobno ne vjerujem u muško ženska prijateljstva. Po svojem iskustvu i iskustvu mojih bliskih ljudi sam naučio da ako se muškarac i žena puno zbliže da na kraju to dovede do emocija, barem s jedne strane. Takav odnos na duge staze nije održiv. Mislim da takva prijateljstva dovedu do veze ili do toga da nije prijateljstvo. Ponavljam, između Stankice i mene nema zle krvi, ali naravno da ne mogu biti najbolji prijatelj s nekim s kim sam bio u vezi - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:36