StoryEditorOCM
TV&RealityNOVA SEZONA PROMJENA

U showu ostaje samo naš Trogiranin Stjepan Vukadin! Velike promjene u žiriju ‘Masterchefa‘, evo što se događa...

Piše SCENA SD
19. travnja 2024. - 12:32
Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić pozirali su našem fotoreporteru u Trogiru. Gledateljima će nedvojbeno biti žao što se ova uspješna trojka razilaziTom Dubravec/ Cropix

Sedma sezona showa MasterChef donosi brojne promjene, a jedna od njih je i sastav žirija!

Kroz popularni kulinarski show na Novoj TV je prošao niz profesionalnih chefova koji su vodili kandidate kroz MasterChef avanturu, a sada je napuštaju Melkior Bašić i Damir Tomljanović, javlja dnevnik.hr.

‘‘Veliko mi je zadovoljstvo bilo tri sezone biti u žiriju MasterChefa, no zbog poslovnih obveza nisam mogao prihvatiti angažman na još jednoj. Novoj postavi želim super sezonu‘‘, komentirao je mnogim gledateljicama omiljeni Melkior.

image

Damir Tomljanović: Fokus mi je na drugim projektima i karijeri chefa, konzultanta i profesora. MasterChef nam je svima donio u život puno lijepoga, a to se ne zaboravlja...

Tonći Plazibat/Cropix

O svojim planovima u narednom razdoblju Damir Tomljanović, dobra duša žirija, otkrio je:

‘‘Nisam dio nove sezone, fokus mi je na drugim projektima i karijeri chefa, konzultanta i profesora. MasterChef nam je svima donio u život puno lijepoga, a to se ne zaboravlja‘‘ - kmentirao je Tomljanović za dnevnik.hr.

Podsjećamo, MasterChef se u Hrvatskoj počeo emitirati 2011. kada su u sastavu žirija bili Tomislav Gretić, Mate Janković i Radovan Marčić.

U drugoj sezoni Mati Jankoviću i Radovanu Marčiću pridružio se Dino Galvagno, dok su u trećoj sezoni, koja se emitirala 2005. godine, žiri MasterChefa činili Dino Galvagno, Radovan Marčić i Andrej Barbieri. Posljednje tri sezone, od 2021. do 2023., članovi žirija bili su Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

image
NOVA TV

Produkcija Nove TV uskoro počinje i sa snimanjem audicijskih emisija nove sezone, prijave su još uvijek u tijeku te su pozvani svi zainteresirani da se prijave u novu sezonu.

Nova TV zahvaljuje chefovima Tomljanoviću i Bašiću na protekle tri sezone, a tko će u novoj činiti društvo Trogiraninu Stjepanu Vukadinu saznat ćemo uskoro.

image

Damir, Stjepan i Melkior snimljeni u veljači ove godine u restoranu Knavoski dvori

Tonći Plazibat/Cropix
image

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović sa Zlatnim studijem za najbolji realty show osvojenim prošle godine

Željko Puhovski/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:01